Bolon: Μοναδικά γυαλιά ηλίου για το δικό σου... μοναδικό στυλ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Bolon: Μοναδικά γυαλιά ηλίου για το δικό σου... μοναδικό στυλ!

Απαραίτητο αξεσουάρ χειμώνα-καλοκαίρι, όχι μόνο για να προστατέψει τα μάτια σου από τον ήλιο, αλλά για να σου χαρίσει κιόλας έξτρα πόντους στυλ. Τα γυαλιά ηλίου ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο ένα μοδάτο look, οπότε κάθε expert της μόδας τα βάζει πρώτα στη λίστα των αγορών του!

Ειδικά, μάλιστα, όταν πρόκειται για τα περίφημα Bolon της Essilor, που είναι σχεδιασμένα στην Ιταλία από κορυφαίους designers, τότε σίγουρα έχεις κάνει την ιδανική επιλογή χαρίζοντας στον εαυτό σου ένα αξεσουάρ που είναι ταυτόχρονα στυλάτο και χρήσιμο. Ο λόγος; Είναι φτιαγμένα από υλικά υψηλής ποιότητας και άνεσης, έχουν τέλεια εφαρμογή σε κάθε τύπο προσώπου και ταιριάζουν σε κάθε στυλ και διάθεση!

bolon γυαλιά ηλίου

Άλλωστε, η φιλοσοφία τής Bolon στηρίζεται στη δημιουργία γυαλιών με... μοναδικότητα, πέρα από τα συνηθισμένα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εκφράσουμε το δικό μας, μοναδικό στυλ σε κάθε στιγμή της ζωής μας. Κι όλα αυτά χωρίς... συμβιβασμούς μεταξύ μοντέρνου σχεδιασμού, ποιότητας και τιμής.

bolon γυαλιά ηλίου

Εσύ δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στη νέα συλλογή τής Bolon και να διαλέξεις τα δικά σου αγαπημένα γυαλιά μέσα από την πλούσια συλλογή του brand, από κλασικά και elegant μοντέλα μέχρι μοντέρνα σχέδια με ρετρό twist.

bolon γυαλιά ηλίου

Δημιούργησε το δικό σου ξεχωριστό look με τα ανανεωμένα aviator με δυναμικό σχεδιασμό και φωτοχρωμικούς φακούς (Sky BL7155), επίλεξε τα εντυπωσιακά oversized τετράγωνα μοντέλα για σικ εμφανίσεις σε διαφορετικές εκδοχές σκελετών και χρωμάτων (Sydney BL 5066, Messina BL7163, Alexandria BL6101, Azur: BL5053) ή πόνταρε στα πολυγωνικά (Victoria BL7172) και στα cat-eye σε χρυσό μεταλλικό σκελετό (Chelsea BL7168), για ιδιαίτερα εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Και αυτό το καλοκαίρι τα γυαλιά ηλίου Bolon είναι εδώ... για τα μάτια σου μόνο!