Αξεσουάρ για τα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσεις στην παραλία - και όχι μόνο!

Φρόντισε φέτος να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου όχι μόνο με το beachwear σου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αξεσουάρ για τα μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσεις στην παραλία - και όχι μόνο!

Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν πολυσυμπαθείς τα αξεσουάρ στα μαλλιά σου, καλά θα κάνεις να αλλάξεις φέτος γνώμη αφού οι τάσεις της σεζόν για το καλοκαίρι προστάζουν... διακόσμηση στα μαλλιά. Πιστεύεις πως στην παραλία ένα στυλάτο και trendy μαγιό θα σε βοηθήσει να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα; Μήπως ένα κομψό beachwear είναι αρκετό για να είσαι stylish στην παραλία; Σίγουρα και αυτά θα πω εγώ, αλλά χρειάζεται και κάτι ακόμα...

Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι must-try και το καλοκαίρι, αφού από τον περασμένο χειμώνα τα είδαμε παντού, τόσο σε πασαρέλες όσο και σε στυλάτες κοπέλες στους δρόμους της πόλης. Μην αγχώνεσαι, λοιπόν, εάν δεν μπορείς να φανταστείς κάτι περισσότερο από ένα ψάθινο καπέλο, αφού θα σου πω αναλυτικά τι θα χρειαστείς για να είσαι chic στις φετινές βουτιές σου και απόλυτα πιστή στις τάσεις της σεζόν.

μαντίλι στα μαλλιά παραλία

Πόνταρε στα αξεσουάρ μαλλιών για έξτρα στυλ

Συνήθως όταν πηγαίνεις για μπάνιο ή διακοπές, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι τα μαλλιά σου και πόσω μάλλον τον τρόπο που θα τα... στολίσεις. Να ξέρεις πάντως πως για να ξεχωρίσεις πρέπει να είσαι κομψή από την κορυφή ως τα νύχια, πάντα με τα κατάλληλα κομμάτια. Μπορεί το καλοκαίρι να ιδρώνεις περισσότερο, να μαζεύεις πιο συχνά τα μαλλιά σου, αλλά ακόμα και σε αυτή την περίπτωση ας το κάνεις με στυλ!

Σκέψου όμορφα και εντυπωσιακά αξεσουάρ μαλλιών, που θα σου χαρίσουν έξτρα δόσεις στυλ και θα παρακινήσουν τη φαντασία σου να πάει πολλά βήματα παραπέρα. Τα βασικά που θα χρειαστείς είναι καπέλο, μαντίλι, κλιπς, στέκες και κλάμερ. Σε όλα αυτά βάλε τη δημιουργικότητά σου και -πού ξέρεις- μπορεί να κερδίσεις τις εντυπώσεις από το όμορφο κεφαλάκι σου! Οι ιδέες είναι φυσικά πολλές, καλύτερα ατελείωτες.

αξεσουάρ μαλλιών

  • Φόρεσε το μαντίλι σαν μπαντάνα, κανονικά δεμένο στο λαιμό σου (σαν άλλη Μόνικα Μπελούτσι στην παραλία), πλέξε το μέσα σε μια όμορφη πλεξίδα ή χρησιμοποίησέ το σαν στέκα. Η επιλογή εξαρτάται και από το μήκος των μαλλιών σου.
  • Το καπέλο είναι πάντα απαραίτητο στην παραλία για να προστατευτείς από τον καυτό ήλιο, αλλά και για να δημιουργήσεις στυλ. Επίλεξε τη μέγιστη των φετινών τάσεων, το bucket hat, που θα βάλεις και μια ρετρό πινελιά στο look σου, αντιγράφοντας την σούπερ στυλάτη Bella Hadid.
  • Τα κλιπς με στρας και πέρλες ήταν μεγάλη τάση του χειμώνα, τώρα μπορείς να τα απλοποιήσεις, επιλέγοντας αυτά με καλοκαιρινά στοιχεία, όπως κοχύλια και αστερίες ή κοράλλια. Σε ένα βρεγμένο hair look ταιριάζουν γάντι.

στέκα στα μαλλιά

  • Οι στέκες δημιουργούν αυτόματα ένα ρετρό look και συγκρατούν στη θέση τους τα μαλλιά σου, ειδικά μετά τις βουτιές που είναι... ολίγον ατημέλητα! Προτίμησε χρωματιστές και όχι υφασμάτινες, για ευνόητους λόγους.
  • Τα κλάμερ ήδη τα χρησιμοποιείς, αφού είναι ό,τι πρέπει για να... συμμαζέψουν τα βρεγμένα μαλλιά. Πειραματίσου με διάφορα σινιόν, χαμηλά ή πιο ψηλά στο κεφάλι, και συνδύασε αυτό το χτένισμα με ένα στυλάτο beachwear look. So chic!

bucket hat pink