Zara: 5 ολόσωμα μαγιό για καυτές εμφανίσεις στην παραλία

Απόκτησέ τα πριν εξαντληθούν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Zara: 5 ολόσωμα μαγιό για καυτές εμφανίσεις στην παραλία

Όσο κι αν δεν το πιστεύεις τα ολόσωμα δεν ανήκουν πια στις ξεπερασμένες τάσεις των μαγιό. Είτε τα έχεις συνδέσει με τις κομψές πρωταγωνίστριες των 80s είτε με τα stylish It-girls των 90s, τα ολόσωμα μαγιό είναι "καταχωρημένα" στο μυαλό σου ως το "απόλυτο, γυναικείο beachwear, που αναδεικνύει τις καμπύλες με τον πιο παλιομοδίτικο γοητευτικό τρόπο. Ξέρουμε πως τόσα χρόνια έχεις συνηθίσει το μπικίνι, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Ειδικά μόλις τσεκάρεις τα 5 πιο hot αυτήν τη στιγμή ολόσωμα του Zara.

Όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο πιο όμορφη θα είσαι μέσα σε ένα μπικίνι (δες εδώ τις τάσεις στα μαγιό) παρά σε ένα ολόσωμο, έστω κι αν δεν διαθέτεις αναλογίες μοντέλου. Ο λόγος; Mε το μπικίνι μπορείς να τονίσεις το πάνω ή κάτω μέρος του σώματός σου και να τραβήξεις εκεί το βλέμμα, να παίξεις με τα χρώματα και τα μοτίβα και να καλύψεις ατέλειες, ενώ μέσα σε ένα ολόσωμο είσαι... εντελώς εκτεθειμένη.

μαγιό στην παραλία

Οι σχεδιαστές λένε ότι ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό ταιριάζει σε ένα τέλειο κορμί, όσο κι αν εσύ φαντάζεσαι ότι θα "κόβει" σαν χρώμα και θα σε κολακεύει. Αν, λοιπόν, αγαπάς αυτά τα μαγιό, επίλεξέ τα με προσοχή (αφού δεις εδώ τι ταιριάζει στον σωματότυπό σου) και πάρεις φυσικά και την γνώμη από την... ειδικό, Jennifer Lopez.

To πολυαγαπημένο Zara δημιούργησε μια εντυπωσιακή συλλογή μαγιό για φέτος το καλοκαίρι και τα ολόσωμα πρωταγωνιστούν, αφού δεν θα τα φορέσεις μόνο στην παραλία αλλά και στη βόλτα σου στις διακοπές μέσα από το σορτσάκι ή τη φούστα σου. Δηλαδή εύκολα θα λειτουργήσουν και ως tops. Τσέκαρε τις προτάσεις μου και τρέξε να τα προλάβεις!

Τα 5 hot μαγιό του Zara

ολόσωμο με βολάν

Με βολάν, €25,95

neon ολόσωμο

Neon, €22,95

μπλε ολόσωμο

Με τιράντες πίσω, €22,95

ροζ ολόσωμο

Dusty pink, €22,95

φούξια ολόσωμο

Αθλητικό με κοψίματα, €25,95