Σία Κοσιώνη: Δίνει μαθήματα στυλ μέσα από τα υπέρκομψα looks της!

Πάρε ιδέες για τις δικές σου εμφανίσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

H anchorwoman του ΣΚΑΪ είναι από τις πιο κομψές παρουσίες στον χώρο της ενημέρωσης, πάντα απαστράπτουσα, υπέρλαμπρη και πανέμορφη, επιβεβαιώνει διαρκώς πως η έμφυτη κομψότητα, η σικάτη αισθητική αλλά και η φυσική της ομορφιά τής επιτρέπουν να δώσει... μαθήματα στυλ μέσα από τα πιο chic looks της. Άλλωστε, εκείνη δεν χρειάζεται και πολλά για να ξεχωρίσει, αποτελώντας μια... ωδή στην υπέρκομψη απλότητα! Εσύ δεν έχεις παρά να δεις τα πιο elegant σύνολά της και να πάρεις ιδέες για τις δικές σου ξεχωριστές εμφανίσεις.

Γαλάζιο vs Λευκό

Η Σία Κοσιώνη είναι κλασική στις στυλιστικές επιλογές της και υπέρμαχος της απλότητας, που δεν... ρισκάρει στυλιστικά για κανέναν λόγο! «Δεν είμαι άνθρωπος που ρισκάρω στο ντύσιμο. Είμαι υπέρ των απλών, των λιτών γραμμών. Πιστεύω ότι αυτό μου πάει!”, εξηγεί εκείνη. Οι τόνοι του γαλάζιου αλλά και το “αγνό” λευκό σε μονοχρωμίες είναι Νο1 στη λίστα της, αφού κολακεύουν τον juicy σωματότυπό της (δες τι δεν πρέπει να φοράς ανάλογα με τον σωματότυπό σου), δείχνοντάς την ψηλότερη!

σία κοσιώνη γαλάζιο

Τα μάξι φορέματα σε φαρδιά γραμμή συνδυάζονται “έξυπνα” με μεταξωτές πασμίνες και μεταλλιζέ αξεσουάρ, με την ίδια να τονίζει για το στυλ της: “Το στυλ μου είναι κάτι διαχρονικό, δεν πιστεύω ότι θα φύγει ποτέ από τη μόδα το φόρεμα που μου αρέσει ή το παντελόνι που αγαπώ πολύ. Αυτή είναι η βάση μου”... Εσύ μπορείς να τσεκάρεις πώς θα φορέσεις ένα φόρεμα πάνω από το παντελόνι σου!

Το Instagram σου δείχνει το πιο μοδάτο street style

σία κοσιώνη στυλ

Στα χρώματα της φύσης

Στηρίζει το ίδιο καλά το ανδρόγυνο στυλ όσο και το θηλυκό ντύσιμο. Τα “αυστηρά” κοστούμια και τα feminine σύνολα με pencil φούστες μέχρι το γόνατο δεν λείπουν από την γκαρνταρόμπα της, ποντάροντας στα χρώματα της φύσης, που συνδυάζει αριστοτεχνικά μεταξύ τους, τονίζοντας και στις δύο περιπτώσεις το σεξαπίλ της.

σία κοσιώνη κοστούμι

Σταθερή αξία οι ψηλοτάκουνες γόβες, που δημιουργούν συνολικά μια sexy-classic εμφάνιση, αλλά και τα “καλά” κομμάτια, που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους στο χρηματιστήριο της μόδας: “Δεν θα πάρω 10 μπλουζάκια φτηνά από μια μεγάλη αλυσίδα. Θα προτιμούσα να βάλω στην ντουλάπα μου ένα πιο καλό κομμάτι”. Στα highlight, το minimal μακιγιάζ της, που ισορροπεί εντέχνως με τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της!

σία κοσιώνη φούστα