Κρυώνεις τα φθινοπωρινά βράδια; Δες ένα στυλιστικό τρικ για να ζεσταθείς

Το φοράνε όλες στο street style και το λατρεύουν τα κορίτσια της μόδας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Ακόμα η ζέστη καλά κρατεί και τα χοντρά μας ρουχαλάκια δεν τα έχουμε χρησιμοποιήσει, ωστόσο ήδη ετοιμαζόμαστε... στυλιστικά για τον χειμώνα που πλησιάζει, επιλέγοντας τα ρούχα αυτά που θα συνθέσουν με αξιοπρέπεια την capsule χειμερινή μας γκαρνταρόμπα, αλλά και τα παπούτσια που θα συνδυάσουμε με τα πιο μοδάτα μας σύνολα. Λίγο-λίγο... μπαίνει λοιπόν το νερό στο αυλάκι και η χαρά που μας δίνει η μόδα κάθε τέτοια εποχή πολλαπλασιάζεται όταν ανακαλύπτουμε μικρά (ή και μεγαλύτερα) μυστικά για να απογειώσουμε μια εμφάνιση ή για να είναι το look μας απόλυτα στοχευμένο στις τρέχουσες τάσεις. Τι θέλω να πω; Θα σου δώσω ένα μικρό tip για να μπορέσεις να ζεσταθείς τα βράδια και παράλληλα να είσαι στυλάτη και κομψή! Τα κορίτσια στο street style το εφαρμόζουν και φυσικά το έχουν κάνει ήδη τάση - όχι μόνο στυλιστικά αλλά και χρηστική!

Το πιο cozy τρικ του φθινοπώρου

Τα παλιότερα χρόνια υπήρχε η φράση "ζακέτα να πάρεις" (δες εδώ πώς θα φορέσεις το αγαπημένο σου cardigan), θέλοντας να προστατευτούμε από το κρύο που θα έκανε το βράδυ και να μην είμαστε εκτεθειμένες στην αλλαγή της θερμοκρασίας. Πλέον, με τον καιρό να έχει τρελαθεί εντελώς -το πρωί φοράμε καλοκαιρινά και το βράδυ πιο ζεστά κομμάτια!- χρειαζόμαστε μερικά tips για να μην αλλάζουμε looks καθόλη τη διάρκεια της μέρας.

Οπότε αυτό που θα σου χρειαστεί είναι ένα ζακετάκι, φούτερ ή πουλοβεράκι (τσέκαρε πώς θα το φορέσεις με 6 τρόπους) που θα ρίξεις στους ώμους σου και θα το χρησιμοποιήσεις το βράδυ για να μην κρυώνεις. Είτε θα το δέσεις πάνω από το πουκάμισό σου και θα το αφήσεις να λειτουργήσει σαν ένα μίνι κασκόλ ή θα το ανοίξεις και θα το αφήσεις να κρέμεται πάνω από το πουκάμισο, το φόρεμα ή το denim μπουφάν σου.

Tα 5+1 βασικά jean κομμάτια του φθινοπώρου

Σε κάθε περίπτωση μπορείς -εάν δεις τα σκούρα- να το φορέσεις κιόλας, αλλά σίγουρα θα σε ζεστάνει στην πλάτη με το συγκεκριμένο styling. Φέτος στους δρόμους του κόσμου όλα τα κορίτσια φαίνεται πως έχουν το ίδιο πρόβλημα, οπότε ένα βρήκαν το τρικ αυτό για να είναι και στυλάτες αλλά και ζεστές!