Ποιο πανωφόρι ταιριάζει με το φόρεμά σου; 5 συνδυασμοί που θα σε εκπλήξουν!

Για να μη δυσκολεύεσαι στο σετάρισμα, υπάρχει λύση

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Πανωφόρια και φορέματα: Ένας δύσκολος συνδυασός που σε σπαζοκεφαλιάζει κάθε φορά όταν πρόκειται να σταθείς μπροστά στον καθρέφτη σου και να δημιουργήσεις έναν συνδυασμό. Μην προβληματίζεσαι άλλο, γιατί εγώ θα σου προτείνω 5 συνδυασμούς που διαχρονικά ταιριάζουν μεταξύ τους, με φόρεμα και πανωφόρι, για να ξέρεις από εδώ και στο εξής πώς θα ταιριάξεις τι!

Μπορεί να μην το σκέφτεσαι και πολύ, αλλά τα φορέματα και τα πανωφόρια είναι πολύ δύσκολο να συνδυαστούν μαζί. Με διαφορετικά μήκη, άλλο ύφασμα, με ζώνη ή χωρίς, πάντα προκύπτουν... στυλιστικά προβλήματα που χρειάζονται τη λύση τους. Πριν, λοιπόν, απορρίψεις ένα σετάρισμα που θέλεις να κάνεις, ρίξε μια ματιά στις 5 προτάσεις μου, που σίγουρα θα τις βρεις πολύ βολικές.

Είτε το στυλ σου είναι casual είτε πιο θηλυκό, το φόρεμα και το πανωφόρι σου θα συνδυαστούν με τον σωστό τρόπο, για να κυκλοφορήσεις στους δρόμους της πόλης πιο κομψή από ποτέ.

5 συνδυασμοί φόρεμα-πανωφόρι για να τους δοκιμάσεις

Leather jacket & maxi φόρεμα

Η αλήθεια είναι πως ένα μάξι βραδινό φόρεμα (σατέν ή μεταξωτό) δύσκολα μπορείς να τους βρεις το... ταίρι του. Απόφυγε γουναρικά και πλουμιστά παλτό και πόνταρε σε ένα δερμάτινο τζάκετ (τσέκαρε τα leather κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις φέτος) που και στυλ θα σου χαρίσει και θα ισορροπήσει την εικόνα σου σε rock-glam.

δερμάτινο μπουφάν

Θα το βρεις εδω

σατέν φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Suede σακάκι & statement φόρεμα

To σουέτ υλικό σε πανωφόρια δεν είναι μόνο για να το συνδυάσεις με τα boho φορέματά σου. Ένα oversized blazer ταιριάζει ιδανικά με ένα stetement φόρεμα (δες πώς θα το φορέσεις πάνω από παντελόνι), αφού θα κάνει το στυλ σου πιο μοδάτο και trendy. Όσο πιο ήσυχο το πανωφόρι τόσο πιο... grande το φόρεμα. Κανόνας!

σουέτ σακάκι

Θα το βρεις εδώ

φόρεμα παγέτες

Θα το βρεις εδώ

Oversized blazer & σατέν φόρεμα

Ιδανική επιλογή ένα φαρδύ σακάκι πάνω από το μακρύ σατεν φόρεμά σου σε στυλ lingerie. Προτίμησε ομοιοχρωμία, για να τονίσεις την έμφυτη κομψότητά σου και να δείξεις ψηλόλιγνη τη σιλουέτα σου.

σακάκι μπεζ

Θα το βρεις εδώ

άσπρο φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Καμπαρντίνα & μίνι φόρεμα

Μια καμπαρντίνα είναι η πιο διαχρονική επιλογή όταν η κουβέντα έρχεται στα πανωφόρια. Ο λόγος; Ταιριάζει σχεδόν με όλα τα στυλ και τα all-day looks μας, ενώ είναι άνετη και βολική σε κάθε περίσταση. Φόρεσέ τη με μίνι φόρεμα, για να καλύψεις το μήκος του.

καμπαρντίνα

Θα την βρεις εδώ

μίνι φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

8 φθινοπωρινά all-day outfits για την πιο στυλάτη επιστροφή στην πόλη!

Belted παλτό & πλισέ φούστα

Το μάλλινο πανωφόρι με ζώνη στη μέση είναι αυτό που συνήθως φοράς με το τζιν σου ή με τη μίντι φούστα σου. Φόρεσέ το φέτος με μια κοντή πλισέ φούστα (δες πώς την φοράει η Κατερίνα Καινούργιου), αλλά πρόσεξε το μήκος του να είναι σχεδόν το ίδιο με της φούστας. Έτσι θα είναι κομψό το αποτέλεσμα.

μαντό

Θα το βρεις εδώ

roz fousta

Θα την βρεις εδώ