3 πανωφόρια που δεν πρέπει να βάλεις φέτος τον χειμώνα στην ντουλάπα σου

Δες γιατί είναι καλύτερα να τα προσπεράσεις...

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Η σεζόν των πανωφοριών καλά κρατεί, αφού ο χειμώνας είναι ακόμα μπροστά και οι κρύες μέρες μάς δίνουν τη δυνατότητα να φορέσουμε τα χοντρά μας ζεστά outwear. Μαζί και μια σειρά από τάσεις για τα χειμωνιάτικα πανωφόρια που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψιν σου όταν δημιουργείς μια εμφάνιση για τον χειμώνα.

Πιθανότατα έχεις ήδη ένα, δύο ή και περισσότερα κομψά χειμωνιάτικα πανωφόρια κρεμασμένα στην ντουλάπα σου, που ακολουθούν τις φετινές τάσεις -ένα κλασικό καμηλό ή ένα διαχρονικό μαύρο, ένα puffer ή ένα biker- αλλά καλό είναι να ξέρεις ποιο πανωφόρι πρέπει να αποφύγεις, αφού δεν θα σε βοηθήσει φέτος να δημιουργήσεις στυλάτα looks.

Με βάση λοιπόν τις τάσεις και το street style, τα πανωφόρια τον χειμώνα του 2024 λατρεύουν συγκεκριμένα κομμάτια και απορρίπτουν 3 πανωφόρια, αφού δεν μπορούν να δημιουργήσουν κομψά outfits ή είναι ξεπερασμένα ή ακόμα δεν είναι βολικά και άνετα. Δες αυτά που πρέπει να αγνοήσεις και μάθε γιατί.

Μην επενδύσεις φέτος σε 3 πανωφόρια

Στενά μπουφάν

Τα στενά πανωφόρια είναι πλέον ξεπερασμένα, αφού δεν βολεύουν ούτε τις κινήσεις σου ούτε το στυλ σου. Δεν εξυπηρετούν το αγαπημένο σου layering και δεν μπορείς να φορέσεις τα must-have oversized πουλόβερ σου από μέσα. Είναι... δυσκίνητα και άκομψα και καλά θα κάνεις να τα προσπεράσεις.

Προτίμησε αυτό:

Δείτε επίσης: Το λεοπάρ παλτό είναι πιο ευέλικτο από όσο νομίζεις - Και μια καλή εναλλακτική στο total black

Γυαλιστερά puffer

Όσο καλά και να είναι ποιοτικώς δείχνουν αρκετά κιτς. Προτίμησε φουσκωτά μπουφάν σε ματ τόνους, εκτός εάν μιλάμε για metallic silver ή gold κομμάτια, που ταιριάζουν σε ειδικές περιστάσεις - αν είσαι, για παράδειγμα, ski lover ή θέλεις να κάνεις εντύπωση σε μια βραδινή σου έξοδο.

Προτίμησε αυτό:

Παλτό με διακοσμητικά

Ξέρεις, περίπλοκες ζώνες, τρέσες, περίεργα κουμπιά και οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς. Ο λόγος; Δεν θα ταιριάξουν εύκολα με όλα σου τα ρούχα και θα τα φορέσεις μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Καλύτερα προτίμησε ένα oversized minimal πανωφόρι που πάει με όλα.

Προτίμησε αυτό: