Το πιο chic φόρεμα του χειμώνα που θα σου χαρίσει άνεση και στυλ

Κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα κομμάτι

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Κατά τη γνώμη μου, μια capsule χειμερινή γκαρνταρόμπα χρειάζεται πραγματικά μόνο μερικά βασικά κομμάτια. Πρώτα και κύρια ένα πουλόβερ, από τα 10 που πρέπει να τσεκάρεις φέτος. Έπειτα, το τέλειο μάλλινο παντελόνι. Και τέλος, ένα πλεκτό φόρεμα. Από όλα τα πλεκτά φορέματα που διατίθενται στην αγορά -και πίστεψέ με, είναι πολλά- δεν μπορώ να μην επιστρέφω ξανά και ξανά σε ένα ελαφρώς χοντρό, ελαφρώς oversized και με χοντρές πλεξίδες στο σχέδιό του.

Με ένα εξαιρετικά άνετο κόψιμο και κομψό φινίρισμα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο που θα προτιμούσα να φορέσω ένα χειμωνιάτικο πρωινό, ειδικά αν βιάζομαι και πρέπει να διαλέξω κάτι κομψό, άνετο και στυλάτο πολύ γρήγορα. Συνδυασμένο με χοντρά καλσόν και μπότες μέχρι το γόνατο όταν ο καιρός είναι στα χειρότερά του, ή με γόβες και layering στα κοσμήματα για να βγω το βράδυ, αυτό το ευέλικτο φόρεμα έχει γίνει ο "ήρωας" της χειμερινής γκαρνταρόμπας, που φοριέται το ίδιο καλά σε all-day looks.

Το πιο κομψό πλεκτό φόρεμα για τον χειμώνα


Και δεν είμαι η μόνη που επιθυμώ να αγοράσω τώρα στις εκπτώσεις ένα άνετο πλεκτό φόρεμα, αφού το συγκεκριμένο σχέδιο σαρώνει το street style ανά τον κόσμο και έχει γίνει το αγαπημένο των κοριτσιών της μόδας, των brands και των fashion influencers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria (@lakeknit)

Από τα μίντι ή μάξι σχέδια μέχρι τα loose μίνι, αυτήν τη σεζόν το πλεκτό φόρεμα με πλεξίδες στην ύφανσή του είναι αυτό που πρέπει να αποκτήσεις. Δες πιο κάτω τις δικές μου επιλογές για τα πιο chic στυλ που θα βρεις τώρα στις εκπτώσεις στην αγορά.

Shop the best

πλεκτό φόρεμα με V

Kαμηλό μίνι, €19,50, Little Black Dress

πλεκτό φόρεμα

Μπεζ, €34,90, ellen.gr

κίτρινο πλεκτό φόρεμα

Κίτρινο, €15,99, ootdshop.gr

φόρεμα χωρίς μανίκια

Με V ντεκολτέ, €62,30, Hemithea

ροζ πλεκτό φόρεμα

Ροζ, €26,90, contessafashion.gr