10 εύκολες ιδέες για outfits που θα σε κάνουν να ερωτευτείς ξανά τα ρούχα σου

Ανανέωσε το στυλ σου συνδυάζοντας κομμάτια που ήδη έχεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Στην αρχή κάθε νέας σεζόν όλα τα κορίτσια της μόδας έχουν το ίδιο δίλημμα: "Τι θα φορέσω πάλι, αφού δεν έχω τίποτα καινούργιο στην ντουλάπα μου!". Κανένας ενθουσιασμός για τα κομμάτια που κρέμονται στις κρεμάστρες όσο πονηρά κι αν...μας κλείνουν το μάτι.

Τουλάχιστον, αυτό ισχύει για μένα. Και σε αυτό το σημείο το μόνο που κάνεις είναι να φοράς τα ίδια σύνολα ξανά και ξανά χωρίς αύριο! Ωστόσο, το 2024, έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να ξαναδώ τα ρούχα μου με άλλο πιο δημιουργικό μάτι και να ανακαλύψω κομψές ιδέες που θα με κάνουν να τα... ερωτευτώ ξανά, δημιουργώντας διαφορετικά σύνολα με έμπνευση από τα κορίτσια του Instagram.

10 looks με ρούχα που ήδη έχεις εμπνευσμένα από το Instagram

Παρακάτω σου δείχνω μια επιλογή από 10 υπέροχες ιδέες μοδάτων και κομψών συνόλων για το 2024, που θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις το στυλ σου τη νέα σεζόν χωρίς να αγοράσεις τίποτα καινούργιο. Είναι κομμάτια που ήδη έχεις στην γκαρνταρόμπα σου αλλά δεν έχεις σκεφτεί να τα συνδυάσεις μαζί. Οπόδε δεν χάνεις τίποτα αν δοκιμάσεις - το αντίθετο, κερδίζεις σε έξτρα στυλ!

Mπεζ παλτό + Metallic αξεσουάρ


Tip: Μη φοβηθείς την χρυσαφί τσάντα των Χριστουγέννων να τη συνδυάσεις με casualwear. Θα φρεσκάρεις αυτόματα το look.

Neutral on neutral

Tip: Ο ορισμός της κομψότητας είναι να ποντάρεις στη μονοχρωμίας των γήινων τόνων - και safe επιλογή.

Μακρύ παλτό και mini φόρεμα

Tip: Κλασικός κανόνας της μόδας το κοντό εσωτερικό με το μακρύ πανωφόρι και το αντίθετο!

Ριγέ πουλόβερ + φαρδύ παντελόνι


Tip: Το ριγέ πουλόβερ σου μην το φοράς μόνο με το τζιν σου. Δοκίμασε ένα λευκό wide-leg παντελόνι για να κάνεις τη διαφορά.

Μια πολυτελή παλέτα

Tip: Κομμάτια που μοιάζουν ακριβά χωρίς να είναι: Ένα καλής ποιότητας πανωφόρι, μια δερμάτινη τσάντα και μια λεπτή ζώνη με αγκράφα στη μέση. So classy!

Oxford πουκάμισο + μάξι φούστα

Τip: Είμαι σίγουρη ότι και αυτό το πουκάμισο το βάζεις μόνο με τζιν. Δοκίμασε να το συνδυάσεις με μάξι φούστα - ας είναι και denim!

Σκούρα χρώματα και bold τσάντα

Tip: Θα απογειώσεις αυτόματα ένα κατά τα άλλα minimal look με μια μοδάτη τσάντα σε φωτεινή απόχρωση.

Απαλά υφάσματα

Tip: Συνδύασε μεταξύ τους διαφορετικά υφάσματα αρκεί να είναι πολυτελή και σε κοντινές αποχρώσεις. Μαλλί με σατέν, για παράδειγμα.

Αμάνικο πουλόβερ + mini φούστα

Tip: Ταυτόχρονα ρετρό και κομψή εφάνιση. Θα απογειώσεις τη μίνι φούστα σου με τον καλύτερο τρόπο.

Τweed blazer + τζιν παντελόνι

Tip: Φόρεσε το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι με ένα μάλλινο ή κασμιρένιο σακάκι και δημιούργησε ένα υπέρκομψο all-day look.