6 απλά outfits για τις μέρες που δεν μπορείς να σκεφτείς τι να φορέσεις το πρωί - Κάθε άλλο παρά βαρετά!

Όταν δεν έχεις διάθεση αλλά ούτε και φαντασία για να... δημιουργήσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Είναι αυτά τα δύσκολα πρωινά που είτε δεν προλαβαίνεις είτε δεν έχεις και την καλύτερη διάθεση ή και έμπνευση για να δημιουργήσεις ένα outfit. Ειδικά, μάλιστα, όταν βλέπεις μπροστά σου για άλλη μία φορά τα ίδια και τα ίδια ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου, η φαντασία σου... στερεύει.

Από την άλλη δεν θέλεις να φοράς συνέχεια το ίδιο τζιν και το πανωφόρι, το ίδιο πουλόβερ (έστω και με 6 διαφορετικούς τρόπους) και τη φούστα, γιατί τα βαρέθηκες και γιατί όλοι σε έχουν δει πολλές φορές με αυτά ρούχα. Είναι, όμως, τα basic κομμάτια που εμπιστεύεσαι πάνω από όλα και σε αυτά ποντάρεις διαρκώς.

Έχουν πάντα υψηλή... προτεραιότητα για σένα, αφού ξέρεις πως είναι safe επιλογή, ταιριάζουν μεταξύ τους και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Από το αγαπημένο σου κολάν, λοιπόν, και ίσιο denim μέχρι το all-time classic κρεμ πουλόβερ και τα πλεκτά σου φορέματα, μερικές από τις αγαπημένες μας influencers στο Instagram, σου δείχνουν διαφορετικούς τρόπους να τα συνδυάσεις και σε βοηθάνε όταν εσύ στερεύεις ιδεών!

Δες λοιπόν στη συνέχεια 6 απλά outfits, που κάθε άλλο παρά βαρετά είναι. Και όλα έχουν δημιουργηθεί με κομμάτια που σίγουρα υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σου.

6 απλά outfits που κάθε άλλο παρά βαρετά είναι

Γκρι παλτό + χακί φούστα + balaclava

Είναι ένας χρωματικός συνδυασμός που μπορεί να μην έχεις σκεφτεί καν. Συνδύασε το γρι με το χακί, για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση και βάλε τη μοντέρνα πινελιά στο look μέσα από το πιο trendy σκουφί της σεζόν. Τα αξεσουάρ κράτησέ τα σε ουδέτερους τόνους, επιλέγοντας το μαύρο.

Copy the look

γκρι παλτό

Γκρι παλτό, €97,30, Levi's

χακί φούστα

Χακί φούστα, €25,95, Massimo Dutti

μαύρο σκουφί

Balaclava, €210, Jil Sander

Tweed παλτό + wide-leg τζιν + ασημί τσάντα

To all-time classic παλτό στην ντουλάπα σου δεν είναι μόνο για το βράδυ. Φόρεσέ το με το τζιν παντελόνι σου και αναβάθμισε το look με μια mini metallic bag. Θα βγεις το βράδυ για ποτό με τα ίδια ακριβώς ρούχα.

Copy the look

λευκό παλτό

Λευκό παλτό, €74,50, Maria Kretschmer

τζιν παντελόνι

Τζιν παντελόνι, €32, r.shop.gr

τσάντα ασημί

Ασημί τσάντα, €348, Pinko

Πλεκτό πουλόβερ + πλισέ φούστα + κόκκινη τσάντα

Ένα στοχευμένο look που συνδυάζει τρία βασικά χρώματα. Μη φοβηθείς να βάλεις τη λευκή φούστα σου τον χειμώνα, συνδυάζοντάς την με μαύρο πουλόβερ και προσθέτοντας μια φωτεινή πινελιά με την τσάντα σου. Κόκκινη κατά προτίμηση, που είναι must.

Copy the look

πουλόβερ

Πουλόβερ, €24,99, H&M

λευκή φούστα

Λευκή φούστα, €200, Wolf & Badger

κόκκινη τσάντα

Κόκκινη τσάντα, €28,90, Rave

Καφέ πανωφόρι + pencil τζιν φούστα + μαύρο ζιβάγκο

Το καφέ με το μαύρο; Κι όμως θα δημιουργήσεις με τα δύο αυτά χρώματα ένα elegant minimal look. Η στενή φούστα θα κάνει τη διαφορά, ενώ μην προσπεράσεις το καφέ οπάκ καλσόν, που θα απογειώσει όλο το σύνολο.

Copy the look

καφέ παλτό

Καφέ πανωφόρι, €258, Pinko

τζιν φούστα

Τζιν φούστα, €29,99, H&M

μαύρο ζιβάγκο

Ζιβάγκο, €17,85, s.Oliver

Καμπαρντίνα + blazer dress + μαύρες μπότες

Το key-piece της νέας σεζόν, θα φωτίσει τα σύνολά σου, ενώ ο συνδυασμός της καμπαρντίνας με ένα λευκό blazer dress θα σου χαρίσει έξτρα πόντους κομψότητας. Οι μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο είναι απαραίτητες.

Copy the look

καμπαρντίνα με ζώνη

Καμπαρντίνα, €49,99, H&M

σακάκι λευκό

Blazer dress, €735, Victoria Beckham

μπότες ψηλές

Μαύρες μπότες, €205, Gulian Tmoro

Μίντι φούστα + καφέ παλτό + ankle boots

Είναι η φούστα που θα φοράνε όλα τα κορίτσια της μόδας την άνοιξη. Θα την αναδείξεις με ένα απλό μπλουζάκι και το elegant παλτό σου. προτίμησε καφέ τόνους για μια πιο στοχευμένη εμφάνιση.

Copy look

καφέ φούστα

Μίντι φούστα, €29,95, Edited

μπεζ παλτό

Καφέ παλτό, €104,50, Pepe Jeans

μαύρες μπότες

Λουστρίνι μπότες, €29,99, Tsoukalas