Κalogirou: Τα πιο stylish νυφικά γοβάκια είναι εδώ για να διαλέξεις

Μέσα από μια πλούσια συλλογή από επώνυμα κομμάτια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Κalogirou: Τα πιο stylish νυφικά γοβάκια είναι εδώ για να διαλέξεις

Παραμένοντας πιστή στις αξίες της από το 1890 έως σήμερα, η Kalogirou διακρίνεται για την προσήλωση στην εκλεπτυσμένη πολυτέλεια, την άριστη ποιότητα και το εξαιρετικό service, σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, όπου θα απολαύσεις μια ξεχωριστή εμπειρία shopping με exclusive συλλογές, για να διαλέξεις τα ωραιότερα νυφικά παπούτσια για τη μεγάλη βραδιά!

Εκτός από την ομώνυμη Handmade-in-Greece σειρά KALOGIROU COLLECTION, θα βρεις περισσότερους από 50 εμβληματικούς αλλά και ανερχόμενους οίκους μόδας και σχεδιαστές του εξωτερικού, για να κάνεις άπειρους συνδυασμούς, επιλέγοντας τα νυφικά γοβάκια που ταιριάζουν με το νυφικό σου και θα κάνουν εύκολα fashion statement στο bridal look σου.

Στον Kalogirou θα βρεις τα πιο stylish νυφικά γοβάκια για να διαλέξεις

Μπορεί το νυφικό για σένα να ήταν ο μεγαλύτερος "μπελάς' μέχρι να βρεις αυτό που ταιριάζει στο στυλ και τη σιλουέτα σου, αλλά και τα νυφικά γοβάκια δεν είναι ποτέ σε... δεύτερη μοίρα. Το αντίθετο. Στον Kalogirou θα σου δείξουν όλα όσα θέλεις να μάθεις για να διαλέξεις τα πιο stylish παπούτσια, που θα συνοδέψουν άριστα το φόρεμά σου την ημέρα του γάμου σου.

kalogirou

Με μεγάλη εμπειρία, οι υπεύθυνοι θα σου προτείνουν διάφορα σχέδια και χρώματα, δίνοντάς σου πρωτότυπες ιδέες styling που μπορεί να μην είχες καν φανταστεί. Άλλωστε, ο Kalogirou δεν θεωρείται άδικα ο απόλυτος προορισμός για Luxury bridal shopping - και όχι μόνο!

Νυφικά γοβάκια που κάνουν δήλωση μόδας

Σε ένα από τα 10 καταστήματα Kalogirou σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και στο kalogirou.com θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από νυφικές γόβες, πέδιλα, ψηλοτάκουνα αλλά και flats, ενώ πολλές πρωτότυπες ιδέες και σχέδια θα σε εκπλήξουν. Πάρε μια ιδέα...

γόβες λευκές

Ασημί, €725, Jimmy Choo

πλατφόρμες

Πλατφόρμες, €390, Le Silla

δαντελένιες γόβες

Με δαντέλα, €675, Jimmy Choo

γόβες στρας

Με κρύσταλλα, €990, Gianvito Rossi

γόβες με πεταλούδα

Mε πεταλούδα, €690, Sophia Webster

Info