Kalogirou: Οι πιο στυλάτες τσάντες για τη γυναίκα της ζωής σου είναι εδώ!

Γιατί η ημέρα των ερωτευμένων ξεκινά με... shopping!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Kalogirou: Οι πιο στυλάτες τσάντες για τη γυναίκα της ζωής σου είναι εδώ!

Οι τσάντες είναι το απόλυτο γυναικείο φετίχ, αφού όσες και να έχει μια γυναίκα στην ντουλάπα της ποτέ δεν είναι αρκετές. Αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης και στυλάτης εμφάνισης και μας κάνουν να νιώθουμε μοναδικές. Tote bags για άνεση, backpacks για έξτρα στυλ, mini bags για τις βραδινές εξόδους μας αλλά και clutches για ιδιαίτερες εμφανίσεις, οι τσάντες που θα κρατήσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε ξεχωριστά σχέδια απογειώνουν κάθε look.

Και πού θα τις βρεις; Στον Kalogirou σε περιμένει μια μεγάλη ποικιλία από διάσημα brands για να διαλέξεις αυτήν που θα χαρίσεις στο κορίτσι σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

jacquemus bag

Ροζ mini bag, Le Grand Chiquito Jacquemus, €850 - Θα την βρεις εδώ

Φέτος οι τάσεις θέλουν να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας, οπότε τι καλύτερο από μια mini bag Jacquemus σε φωτεινό ροζ χρώμα, που θα κάνει δήλωση μόδας στην εμφάνισή της και θα σε ευγνωμονεί για πάντα - γιατί ο έρωτας θέλει και την πολυτέλειά του!

Στον Kalogirou θα βρεις όλα τα διάσημα brands για την τσάντα των... ονείρων της!

Είναι το κορίτσι σου λίγο πιο εκκεντρικό και του αρέσει να κλέβει λίγο παραπάνω τις εντυπώσεις και να τολμά στυλιστικά; Προτιμά μήπως πιο κλασικά κομμάτια που έχουν διαχρονική αξία στον χρόνο; Όποιο στυλ κι αν έχει το έτερόν σου ήμισυ, στον Kalogirou θα βρεις τσάντες που μπορούν να απογειώσουν κάθε εμφάνιση.

Οι προτάσεις είναι άπειρες, καλύπτοντας κάθε ανάγκη, ενώ οι τρέχουσες τάσεις βρίσκουν εδώ την απόλυτη εφαρμογή, με τσάντες που πρωταγωνιστούν τόσο στις διεθνείς πασαρέλες όσο και στο street style των πιο ενημερωμένων fashionistas.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εμπιστευτείς ένα από τα διάσημα brands που θα συναντήσεις στον Kalogirou, να διαλέξεις μια τσάντα που θα κάνει εύκολα fashion statement και να είσαι σίγουρος πως η σύντροφός σου δεν θα την αφήσει από το χέρι της - ούτε το δικό σου!

tote bag

Tote bag, Jimmy Choo, €995 - Θα την βρεις εδώ

μπεζ τσάντα

Μπεζ, Tod's, €1.800 - Θα την βρεις εδώ

γούνινη τσάντα

Γούνινη, Tod's, €1.500 - θα την βρεις εδώ

μπλε τσάντα

Mπλε, Ferragamo, €810 - Θα την βρεις εδώ

Info