Γαμπριάτικα παπούτσια: 7 tips για να κάνεις τη σωστή αγορά

Μια σημαντική επιλογή για το ντύσιμο του γαμπρού

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Μπορεί όλα τα βλέμματα σε έναν γάμο να στρέφονται (και λογικά) στη νύφη, αλλά ο γαμπρός οφείλει με τη σειρά του να σταθεί επάξια (και υπέρκομψα) στο πλευρό της. Πέρα από το γαμπριάτικο κοστούμι, που θα διαλέξεις με βάση τις τάσεις, πρέπει να δώσεις μεγάλη βάση και στη σωστή επιλογή των παπουτσιών, αφού εύκολα μπορεί να την... πατήσεις.

Πώς θα το πετύχεις; με δύο βασικούς τρόπους: Θα επισκεφθείς τους καλύτερους της αγοράς, που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις, και θα δεις τα tips που πρέπει να ξέρεις από πριν, για να είσαι την ημέρα του γάμου σου πιο στυλάτος από ποτέ!

6 tips για να κάνεις τη σωστή επιλογή στα γαμπριάτικα παπούτσια

Μην κάνεις σκέψεις του τύπου "μα παπούτσια δεν θα βρω για το κοστούμι μου;" ή "θα πάω μια εβδομάδα πριν, υπάρχουν τόσα πολλά στην αγορά", γιατί την... πάτησες! Μπορεί να φαντάζει μια εύκολη υπόθεση η επιλογή των γαμπριάτικων παπουτσιών αλλά δεν είναι. Οπότε δες στη συνέχεια 6 tips, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια στοχευμένη αγορά και να είσαι ο πιο στυλάτος γαμπρός της σεζόν!

γαμπριάτικα παπούτσια

  • Τα γαμπριάτικα παπούτσια πρέπει να είναι κατασκευασμένα μόνο από δέρμα και μάλιστα καλής ποιότητας, για να μην "σπάει" όταν περπατάς.
  • Διάλεξε ακριβώς το νούμερό σου - τα γαμπριάτικα παπούτσια δεν πρέπει να είναι φαρδιά αλλά να εφαρμόζουν καλά στα πόδια σου χωρίς να σε πονάνε.
  • Φρόντισε το παντελόνι από το γαμπριάτικο κοστούμι να αγγίζει απαλά τα παπούτσια και ιδανικά να είναι 3 πόντους πάνω από το τακούνι.
  • Βγες για shopping το βράδυ. Τα πόδια είναι είδη πρησμένα από την κούραση της ημέρας, οπότε θα καταλάβεις εάν σου είναι άνετα ή όχι μετά από τόσες ώρες.
  • Μπορείς να συνδυάσεις τα παπούτσια με τη ζώνη του κοστουμιού αλλά και με το κοστούμι το ίδιο. Είναι δική σου η επιλογή.
  • Προτίμησε ένα ζευγάρι με κορδόνια που προσθέτει κύρος στον γαμπρό. Το ίδιο ισχύει και για το εάν θα επιλέξεις ματ ή γυαλιστερά. It's up to you.

Και φυσικά εμπιστεύσου τους άριστους στο είδος τους, που θα σε βοηθήσουν λόγω εμπειρίας να κάνεις την καλύτερη και πιο stylish αγορά.

Κάνε shopping στους top της αγοράς

Σαγιάκος

Με μακρά ιστορία στον χώρο του παπουτσιού το group SAGIAKOS κατέχει σήμερα μια δυναμική θέση στην ελληνική αγορά και έχει αναγνωριστεί ως μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στην ανδρική, γυναικεία και παιδική υπόδηση και ένδυση.

Σε ένα από τα 6 σημεία λιανικής στην Αθήνα αλλά και στο sagiakos.gr θα ανακαλύψεις μια πλούσια συλλογή από διάσημα brands για να βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ αλλά και στο γαμπριάτικο κοστούμι που έχεις επιλέξει.


Με συνέπεια, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα, μοναδική εξυπηρέτηση και ιδιαίτερες προτάσεις μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών, συγχρονισμένες πάντα με τις πιο πρόσφατες τάσεις της διεθνούς μόδας, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις διαφορετικές προτάσεις και να διαλέξεις αυτό το ζευγάρι που θα ολοκληρώσει με έξτρα στυλ την γαμπριάτικη εικόνα σου... χρίζοντάς σε τον πιο στυλάτο γαμπρό της σεζόν!

Info

Δείτε περισσότερα εδώ