Τατιάνα Στεφανίδου: Έδωσε 908 ευρώ για ένα μόνο σύνολο! Το παντελόνι έκανε την διαφορά!

Εσείς θα δίνατε τόσα για αυτό;

Τατιάνα Στεφανίδου: Έδωσε 908 ευρώ για ένα μόνο σύνολο! Το παντελόνι έκανε την διαφορά!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, έδωσε 908 ευρώ για ένα μόνο σύνολο! Το παντελόνι έκανε την διαφορά και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το look της!

Η Τατιάνα, δεν φοβάται να ρισκάρει αλλά και να δοκιμάσει πρώτη τα νέα trends που σαρώνουν στο εξωτερικό! Το καρό είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και φυσικά εκείνη, την υιοθέτησε πρώτη.

Εμείς, αναφερθήκαμε εκτενώς στο πόσο συγκλονιστικό είναι το look της αλλά σήμερα βρήκαμε και την τιμή! 908 ευρώ κοστίζει σε σύνολο η πιο πρόσφατη εμφάνισή της και η Τατιάνα Στεφανίδου έδωσε 398 ευρώ για το παντελόνι και 510 ευρώ για την κάπα! Οι τιμές αυτές είναι με έκπτωση.... Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Τατιάνα Στεφανίδου: Έβαλε σακάκι και παντελόνι στο πιο δύσκολο χρώμα! Δικαιώθηκε και πήρε Όσκαρ κομψότητας!

Η παρουσιάστρια κατάφερε να πάρει για ακόμη μια φορά Όσκαρ κομψότητας! Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση, όπου έβαλε σακάκι και παντελόνι στο πιο δύσκολο χρώμα και "δικαιώθηκε"!

Η παρουσιάστρια, παραδίδει μαθήματα με το στιλ της και η πιο πρόσφατη εμφάνισή της, δεν αποτέλεσε εξαίρεση!

Η ίδια κατάφερε να βάλει μουσταρδί και να το κάνει κομψό - σικ, δείχνοντάς μας ότι όλα είναι ικανά. Περπατώντας στους δρόμους με την υπέροχο συνολάκι της, μας βγάζει αέρα βασιλικό και "μαγνητίζει" όλα τα βλέμματα πάνω της.

Ιδού και η σχετική φωτογραφία. Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Σας βρήκαμε επίσης το υπέροχο ροζ πουκάμισο που φόρεσε η παρουσιάστρια πρόσφατα και έκανε τους πάντες να "παραμιλούν"!

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα μαύρο παντελόνι της, «έγλυφε» τα πόδια! Οι λευκές γόβες έφεραν απογείωση!

Τα μαύρο παντελόνι της Τατιάνας Στεφανίδου, της «έγλυφε» τα πόδια! Οι λευκές γόβες έφεραν απογείωση και το look της ήταν από τα κορυφαία της σεζόν!

Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, πιο λαμπερή από ποτέ! Το σύνολό της ήταν όπως πάντα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας και όταν μιλάμε για την Τατιάνα, τα λόγια είναι περιττά!

Έβαλε σατέν πουκάμισο και μαύρο παντελόνι που έμοιαζε σαν να της «έγλυφε» τα πόδια! Οι λευκές γόβες έφεραν απογείωση και αν δεν έχεις πάει ακόμα στο γραφείο, σου έχουμε το απόλυτο σύνολο για σήμερα. Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχετε δει και το σύνολο της με σακάκι στο πιο δύσκολο χρώμα;