Zara - νέα συλλογή: Αυτό το πουλόβερ έχει πάνω του δύο χρώματα! Φόρεσε το και ξεχώρισε από όλες!

Θα το λατρέψεις όπως και εμείς!

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το πουλόβερ έχει πάνω του δύο χρώματα! Φόρεσε το και ξεχώρισε από όλες!

Αυτό το πουλόβερ από την νέα συλλογή των Zara έχει πάνω του δυο χρώματα. Φόρεσε το και εσύ και ξεχώρισε από όλες τις άλλες στο δρόμο.

Αν έχεις βαρεθεί και εσύ τα "μονόχρωμα" μουντά πουλοβεράκια, εμείς σου βρήκαμε το κατάλληλο για να δώσεις λίγο χρώμα στην εμφάνιση σου.

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara σου βρήκαμε το πουλόβερ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις!

Πρόκειται για το πουλόβερ από ύφασμα με μείγμα από μοχέρ, αλπακά και μαλλί. Στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ φουσκωτό μανίκι. Κοστίζει 49,95 EUR και βρίσκεται σε περιορισμένη έκδοση!

Zara: Αυτό το παλτό από τη νέα συλλογή θα σε απογειώσει φέτος τον χειμώνα! Κοστίζει λιγότερο από 50 ευρώ!

Zara νέα συλλογή

Πουλόβερ με χρώμα

Zara: Με αυτό το μπουφάν από την νέα συλλογή θα βγάλεις όλο τον Χειμώνα! Είναι με πούπουλα...

Με αυτό το μπουφάν από την νέα συλλογή των Zara θα βγάλεις όλο σου τον Χειμώνα. Είναι με πούπουλα και όπως θα δεις πολύ ζεστό.

Τα πρώτα κρύα ήδη έχουν ξεκινήσει και τα μπουφάν έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους στους δρόμους. Εμείς σου βρήκαμε την πιο έξυπνη αγορά.

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το τζιν με το που εμφανίστηκε... "εξαφανίστηκε"! Το παντελόνι που θέλουν όλες στην ντουλάπα τους!

Κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara πέσαμε πάνω στο πιο ζεστό μπουφάν που θα το κρατήσεις και για του χρόνου. Είναι μαύρο με πούπουλα και πολύ ζεστό.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πουπουλένιο μπουφάν με όρθιο γιακά και κουκούλα που ρυθμίζεται και αφαιρούμενο απλικέ με όψη γούνας. Μακρύ μανίκι με τελείωμα σε μανσέτα ριμπ στο εσωτερικό. Μπροστινές τσέπες με φερμουάρ. Κλείσιμο μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ.

Κοστίζει 79,95 ευρώ!

Zara μπουφάν

Μαύρο μπουφάν

Χειμώνας μπουφάν

Μπουφάν με πούπουλα

Zara: Αυτό το παλτό από τη νέα συλλογή το θέλουν όλες! Κοστίζει κάτω από 60 ευρώ και θα σε βγάλει πολλούς χειμώνες!

Αυτό το παλτό από τη νέα συλλογή του Zara το θέλουν όλες! Κοστίζει κάτω από 60 ευρώ και θα σε βγάλει για πολλούς χειμώνες!

Η αλυσίδα των Zara είναι μία από τις πιο κορυφαίες εταιρείες ρούχων αφού κάθε συλλογή είναι όλο και καλύτερη με αποτέλεσμα τόσο το γυναικείο όσο και το ανδρικό κοινό να μένει πιστό στην επιλογή του!

Πρόκειται για ένα φαρδύ παλτό με γιακά με πέτο και μακρύ μανίκι. Έχει μπροστινές τσέπες με καπάκι και στο κάτω μέρος του έχει άνοιγμα από πίσω.

zara χειμώνας παλτό με κουμπιά

Επίσης έχει ένα σταυρωτό κλείσιμο από μπροστά με κουμπιά. Zara: Τα 3 jean jackets που "ξεπουλάνε" με ταχύτητα φωτός! Η νέα συλλογή έχει τιμές στα... πατώματα!

Zara παλτό

Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, με sneakers, μπότες ή γόβες! Μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε κάθε στυλ και γι' αυτό κάθε γυναίκα θέλει να το κάνει δικό της!

Zara νέα συλλογή

Θα το βρεις μόνο σε καταστήματα των Zara ή στο online shop της αλυσίδας και η τιμή του είναι στα 59,95 ευρώ!