"Πυρκαγιά" στα ταμεία των Zara: Αυτά τα μποτίνια με τις ασημένιες λεπτομέρειες κοντεύουν να εξαντληθούν!

Είναι από τη νέα συλλογή κι έχουν μόνο 35,95!

Αυτά τα μποτίνια με τις ασημένιες λεπτομέρειες από τα καταστήματα Zara κοντεύουν να εξαντληθούν! "Πυρκαγιά" έχουν ήδη πάρει τα ταμεία!

Είναι από τη νέα συλλογή κι έχουν την τιμή 35,95! Πιο οικονομική και με τέτοια καλή ποιότητα σίγουρα δεν θα βρεις πουθενά αλλού!

Η ομάδα του Youweekly.gr σου προτείνει ένα παπούτσι που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στις εμφανίσεις σου είτε αυτές είναι πρωινές - αν το συνδυάσεις με ένα τζιν κι ένα απλό t-shirt θα είσαι πολύ cool - είτε αυτές είναι απογευματινές προς βραδινές!

Η ασημένια λεπτομέρεια που έχει στο περίγραμμα της σόλας με τις παγιέτες είναι τόσο in fashion που θα τα δεις παντού στο instagram από fashion bloggers και experts!

Ιδού:

Μποτίνια μαύρα Zara

ΜΠΟΤIΝΙ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
35,95 EUR
ΜΑΥΡΟ - 7112/001

Μαύρο μποτάκι με τακούνι. Λεπτομέρεια παγιέτες στο περίγραμμα της σόλας. Ψηλό και λεπτό τακούνι με επένδυση. Μυτερό τελείωμα. Κλείσιμο με μεταλλικό φερμουάρ στο εσωτερικό.

δερμάτινα παπούτσια Zara νέα συλλογή

Airfit®. Τεχνικός εύκαμπτος πάτος αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Λόγω των χαρακτηριστικών αυτού του προϊόντος σας προτείνουμε ένα μέγεθος μικρότερο από ότι συνήθως.

Ύψος τακουνιού 11 cm

οικονομικά παπούτσια zara

Για να ξέρεις σου βρήκαμε και παντελόνι πάλι από τα Zara για να τα συνδυάσεις! Είναι από δέρμα...

Zara - νέα συλλογή: Αυτά τα μποτάκια ήρθανε από τα παλιά και ήδη τα φοράνε όλες!

Αυτά τα μποτάκια από την νέα συλλογή των Zara ήρθανε από τα παλιά και ήδη τα φοράνε όλες. Έχει γίνει και πάλι fashion trend.

Είναι τα παπούτσια που δίνουν ένα rock στοιχείο στην εμφάνιση κάθε γυναίκας και συνήθως πριν πέντε χρόνια περίπου που ήταν στην μόδα τα φορούσαν συνήθως γυναίκες αλλά και άνδρες που είχαν τέτοιου είδους στιλ.

Ωστόσο, τα αρβυλάκια είναι και πάλι ανάμεσα στα απόλυτα trend του χειμώνα και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως και το βράδυ.

Zara: Θα ερωτευτείτε όλες αυτό το παλτό από τη νέα συλλογή! Έχει το τέλειο χρώμα για τον χειμώνα!

Εμείς σας βρήκαμε τα ίσια μποτάκια σε μαύρο χρώμα από τα Zara. Σχέδιο ζώου στο πάνω μέρος. Λεπτομέρεια γαζιά σε χρωματική αντίθεση στο περίγραμμα. Χοντρή οδοντωτή σόλα με φιάπα. Κλείσιμο με κορδόνια με λεπτομέρεια με μεταλλικές οπές.

Zara - νέα συλλογή μποτάκια

Zara - νέα συλλογή μποτάκια

Πως μπορείς να τα συνδυάσεις;

ίναι ιδανικά για να συνδυαστούν με κολάν (ωραίο στυλιστικό detail οι ψηλές μάλλινες κάλτσες που φαίνονται να βγαίνουν μέσα από τα αρβυλάκια), αλλά και με skinny jean, καθώς έχουν εκείνο τον απαραίτητο όγκο (και ενώ είναι ίσια έχουν εκείνο το ελάχιστον τακούνι) που δημιουργεί εκείνο το οπτικό τρικ που κάνει τα πόδια μας να φαίνονται πιο λεπτά.

Μπορούν να συνδυαστούν ακόμα και με οπάκ καλσόν και τζιν σορτς για ένα sexy casual χειμωνιάτικο λουκ, ενώ οι πιο τολμηρές στυλιστικά μπορούν να τα συνδυάσουν με girlie φούστα σε γραμμή Α ή με πιέτες μέχρι επάνω από το γόνατο, φορώντας τα αρβυλάκια είτε με ψηλές μάλλινες κάλτσες είτε με χοντρό οπάκ καλσόν.

Zara - νέα συλλογή μποτάκια