ΙΚΕΑ: Τα αξεσουάρ μπάνιου που κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ και θα «καθαρίσουν» τον χώρο σας!

Οικονομικά και πρακτικά!

ΙΚΕΑ: Τα αξεσουάρ μπάνιου που κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ και θα «καθαρίσουν» τον χώρο σας!

Αυτά τα αξεσουάρ μπάνιου από το ΙΚΕΑ κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ και θα «καθαρίσουν» τον σπίτι σας καθώς θα κερδίσετε πρακτικό χώρο.

Η ομάδα του youweekly.gr, σου βρήκε κάποια μικρά αντικείμενα τα οποία θα ομορφύνουν τον χώρο σου αλλά θα σε βολέψουν κιόλας.

Ο χώρος του μπάνιου είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς υπάρχουν διάφορα μικροαντικείμενα τα οποία πιάνουν χώρο.

Για αυτό τον λόγο βρήκαμε κάποια όμορφα αξεσουάρ που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα πιο πρακτικό «μάζεμα» χωρίς να δώσεις πολλά λεφτά.

ΙΚΕΑ σπίτι

ΙΚΕΑ έπιπλα

ΙΚΕΑ μπάνιο

ΙΚΕΑ κρεβάτια

ΙΚΕΑ προσφορές

Εντωμεταξύ με αυτό το αντικείμενο το σπίτι σας θα μοιάζει σαν «σάουνα» από την ζέστη.

IKEA: Ο καθρέπτης που κοστίζει μόνο 50 ευρώ και πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στο δωμάτιο της!

Ο καθρέπτης αυτός από τα ΙΚΕΑ κοστίζει μόνο 50 ευρώ και θα πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στο δωμάτιο της για να δώσει άλλον αέρα.

Η ομάδα του youweekly.gr, σου βρήκε τον απόλυτο καθρέπτη που θα δώσει άλλο στυλ στο δωμάτιο σου. Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα τέτοιο αντικείμενο στο δωμάτιο της για να κοιτάζεται όταν ντύνεται αλλά και όταν ετοιμάζει το μακιγιάζ της.

Ο καθρέπτης αυτός έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, και θα προσθέσει μια κομψή νότα στον χώρο σου και θα σε εξυπηρετεί κάθε στιγμή.

ΙΚΕΑ έπιπλα

ΙΚΕΑ καθρέπτης

Εντωμεταξύ και αυτή η κουρτίνα μπάνιου για το σπίτι σας θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους με τα σχέδια της.

ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο πρέπει να το έχεις στο σπίτι σου φέτος τον χειμώνα! Κοστίζει μόνο 7.99 ευρώ!

Αυτό το αντικείμενο από τα καταστήματα ΙΚΕΑ πρέπει να το έχεις στο σπίτι σου φέτος τον χειμώνα! Κοστίζει μόνο 7.99 ευρώ!

Είναι ένα αντικείμενο που όλοι θέλουν να έχουν σε διάφορους χώρους του σπιτιού τους και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να μην το έχει το χειμώνα στο σπίτι του!

Φυσικά και μιλάμε για ένα χαλάκι! Όχι όμως για τα χαλιά που βάζουμε στα δωμάτια μας, αυτήν την φορά μιλάμε για ένα χαλάκι εξωτερικού χώρου που είναι απαραίτητο για την είσοδο του σπιτιού σου!

Πρέπει να έχετε ένα τέτοιο στο σπίτι σας, αρχικά γιατί ομορφαίνει τον χώρο και έπειτα για πρακτικούς λόγους. Κοστίζει μόνο 7.99 ευρώ και θα σας «λύσει» τα χέρια!

ΙΚΕΑ σπίτι