ΙΚΕΑ: Με αυτό το αντικείμενο, το σπίτι σου θα μοιάζει με «σάουνα» από την ζέστη! Κοστίζει 16,99 ευρώ!

Τέρμα στο κρύο όλη μέρα!

ΙΚΕΑ: Με αυτό το αντικείμενο, το σπίτι σου θα μοιάζει με «σάουνα» από την ζέστη! Κοστίζει 16,99 ευρώ!

Με αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ, το σπίτι σου θα μοιάζει με «σάουνα» από την ζέστη και μάλιστα κοστίζει 16,99 ευρώ! Tο θέλουμε... χτες!

Τα πρώτα κρύα έκαναν την εμφάνισή τους και σίγουρα και εσύ, όπως και εμείς, έχεις βαρεθεί να έχει το σπίτι σου υγρασία! Τα ΙΚΕΑ ωστόσο, έχουν την λύση και μάλιστα αν πάρεις το εν λόγω αντικείμενο, θα μας θυμάσαι μια ζωή!

Είναι λευκό, χνουδωτό και σίγουρα θα κάνει το σπίτι σου να μοιάζει με σάουνα και όχι με ιγκλού! Μάλιστα, έχουν μείνει λίγα κομμάτια καθώς, όπως είναι λογικό, κοντεύει να εξαντληθεί!

Η κουβέρτα OFELIA έχει «τσακίσει» τα ταμία και μπορείς να την βρεις εδώ! Να δεις όμως, και μια πολυθρόνα που πάει τέλεια με εκείνη, αφού είναι μαύρη και χουχουλιάρικη!

Ιδού η φωτογραφία από την κουβέρτα:

ΙΚΕΑ αντικείμενο σπίτι

ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο πρέπει να το έχεις στο σπίτι σου φέτος τον χειμώνα! Κοστίζει μόνο 7.99 ευρώ!

Αυτό το αντικείμενο από τα καταστήματα ΙΚΕΑ πρέπει να το έχεις στο σπίτι σου φέτος τον χειμώνα! Κοστίζει μόνο 7.99 ευρώ!

Είναι ένα αντικείμενο που όλοι θέλουν να έχουν σε διάφορους χώρους του σπιτιού τους και δεν επιτρέπεται σε κανέναν να μην το έχει το χειμώνα στο σπίτι του!

Φυσικά και μιλάμε για ένα χαλάκι! Όχι όμως για τα χαλιά που βάζουμε στα δωμάτια μας, αυτήν την φορά μιλάμε για ένα χαλάκι εξωτερικού χώρου που είναι απαραίτητο για την είσοδο του σπιτιού σου!

ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το αντικείμενο που θα αλλάξει για πάντα το σαλόνι σου! Αγόρασε το μόνο με 14.99 ευρώ!

Πρέπει να έχετε ένα τέτοιο στο σπίτι σας, αρχικά γιατί ομορφαίνει τον χώρο και έπειτα για πρακτικούς λόγους. Κοστίζει μόνο 7.99 ευρώ και θα σας «λύσει» τα χέρια!

ΙΚΕΑ σπίτι

ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το αντικείμενο που θα αλλάξει για πάντα το σαλόνι σου! Αγόρασε το μόνο με 14.99 ευρώ!

Αυτό είναι το αντικείμενο που θα αλλάξει για πάντα το σαλόνι σου! Αγόρασε το από τα καταστήματα ΙΚΕΑ μόνο με 14.99!

Είναι ένα αντικείμενο που όλοι θέλουν να έχουν σε διάφορους χώρους του σπιτιού τους και κανείς δεν κάνει βήμα προς την εξώπορτα αν δεν αντικρίσει πρώτα αυτό το αντικείμενο!

Ναι, φυσικά και μιλάμε για ένα καθρέφτη! Ο καθρέφτης δεν υπάρχει μόνο στο σπίτι μας για καλοπιστικούς λόγους, αλλά και για αισθητικούς!

IKEA: Αγόρασε αυτό το αντικείμενο μόνο με 14,99 και κάνε πιο έξυπνο το σπίτι σου! Τοποθέτησε το σε όποιον χώρο εσύ θες!

Αυτός ο καθρέφτης είναι ιδανικός για το σπίτι σου και μπορείς να το βάλεις σε όποιο σημείο θέλεις, αλλά εμείς προτιμάμε στο σαλόνι λόγω του ιδιαίτερου σχήματος που έχει! Η τιμή του είναι στα 14.99 και προκαλεί σοκ, αφού σπάνια βρίσκεις καθρέφτες σε τόσο καλή τιμή!

Μάλιστα το ενδιαφέρον που έχει αυτό ο καθρέφτης είναι ότι μπορείς να το διαμορφώσεις όπως θέλεις εσύ!

καθρέφτης ΙΚΕΑ

ΙΚΕΑ καθρέφτης