Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

IKEA: Δεν θα σηκώνεσαι από αυτή τη πολυθρόνα! Είναι όλη από μαύρο δέρμα...

Έχουν μείνει ελάχιστα κομμάτια!

IKEA: Δεν θα σηκώνεσαι από αυτή τη πολυθρόνα! Είναι όλη από μαύρο δέρμα...
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 05.12.2019 12:18

Δεν θα σηκώνεσαι από αυτή τη πολυθρόνα από τα ΙΚΕΑ που είναι όλη από μαύρο δέρμα! Έχουν μείνει ελάχιστα κομμάτια και ίσα που την προλαβαίνεις!

Λογικό θα μας πείτε, αφού είναι πανέμορφη και ταιριάζει σε όλα τα σπίτια! Είτε η διακόσμησή σας είναι κλασική, είτε όχι, αυτό το έπιπλο θα «δέσει» άψογα!

Το εντοπίσαμε στο eshop και μας έκλεψε την καρδιά, ωστόσο καλό θα είναι να ξέρετε πως έχουν περιοριστεί πλέον τα τεμάχια μιας και κοντεύει να ξεπουλήσει! Για την ιστορία, να πούμε ότι κοστίζει 600 ευρώ αλλά ξεκάθαρα πρόκειται για επένδυση που θα σας δικαιώσει! Το ίδιο βέβαια, ισχύει και για αυτόν τον καθρέφτη, που κάνει μόνο 14,99 ευρώ! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

IKEA πολυθρόνα από δέρμα

Βρείτε το εδώ

ΙΚΕΑ: Η πολυθρόνα των ονείρων μας -30% προσφορά! Πωλείται σε τιμή - ποίημα!

Η πολυθρόνα των ονείρων μας από τα ΙΚΕΑ -30% προσφορά! Πωλείται σε τιμή - ποίημα και κοντεύει να αδειάσει τα ταμία!

Λογικό μας φαίνεται, αφού αν την δείτε θα πάθετε σοκ! Και ποιος δεν θέλει άλλωστε, μετά από μια κουραστική μέρα, να χουχουλιάζει στο σπίτι του; Όμως, σε περίπτωση που ο καναπές είναι πιασμένος, σου έχουμε και εναλλακτική!

Αυτή η πολυθρόνα σε μαύρο χρώμα, είναι σε προσφορά - 30% και πλέον κοστίζει πολύ, μα πολύ λιγότερα! Μόνο για το διαδικτυακό κατάστημα, πωλείται πλέον στα 129,00 ευρώ! Ιδού λοιπόν:

ΙΚΕΑ: Super προσφορά που "σπάει" ταμεία μόνο για 2 ημέρες την εβδομάδα! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να...

ΙΚΕΑ πολυθρόνα προσφορά

Βρείτε το εδώ

IKEA: Αυτό το «μαύρο» αντικείμενο έχει τώρα 100 ευρώ κάτω! Η νέα τιμή έχει «τσακίσει» τα ταμία!

Αυτό το «μαύρο» αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ έχει τώρα 100 ευρώ κάτω! Η νέα τιμή έχει «τσακίσει» τα ταμία και κοντεύουν να εξαντληθούν όλα!

Αν βρίσκεστε σε φάση ανανέωσης για το σπίτι σας, τα ΙΚΕΑ λόγω black Friday έχουν κάνει μια τρελή έκπτωση! Το αντικείμενο για το οποίο μιλάμε, κοστίζει πλέον 100 ευρώ κάτω και έχουν μείνει περιορισμένα τεμάχια...

Ο λόγος για έναν διθέσιο καναπέ και σεζλόνγκ μαζί που προκαλεί φρενίτιδα και βγαίνει σε μαύρο χρώμα. Δεν λερώνεται και αν δεν τον πάρετε τώρα, ξεκάθαρα θα το μετανιώσετε! Μάλιστα, είναι σε έκπτωση και κάνει από 699, 599 ευρώ!

ΙΚΕΑ: Έχει 4 μέρες Black Friday! Αυτό είναι όλο το φυλλάδιο με τα προϊόντα σε έκπτωση!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

IKEA καναπές νέα τιμή

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΙΚΕΑ: Το "εύθραυστο" φυτό που θα φέρει καλοτυχία στο σπίτι σας κοστίζει μόνο 2,00 ευρώ!

ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που πρέπει να βάλεις στην είσοδο του σπιτιού σου! Θα σου φτιάχνει το κέφι...

Διαβάστε περισσότερα θέματα Deco & Σπίτι στο Youweekly.gr

TAGS
Share