Stradivarius: Αυτό είναι το παλτό που θα σου «κλέψει» την καρδιά και θα σε κάνει πριγκίπισσα του πάγου!

Οικονομικό, ζεστό και... σικάτο!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Stradivarius: Αυτό είναι το παλτό που θα σου «κλέψει» την καρδιά και θα σε κάνει πριγκίπισσα του πάγου!

Αυτό το παλτό από τα καταστήματα των Stradivarius είναι εκείνο που θα σου «κλέψει» την καρδιά και θα σε κάνει να μοιάζεις με μια πριγκίπισσα του πάγου!

Τα καταστήματα Stradiavarius μας εντυπωσιάζουν με κάθε του κολεξιόν όλο και περισσότερο και έχουν καταφέρει να κερδίσουν τις καρδιές των γυναικών με τα μοναδικά κομμάτια τους!

Πρόκειται για ένα υφασμάτινο παλτό σε μπλε χρώμα, έχει κουμπιά και τσέπες, που φέτος αυτά τα δύο σε συνδυασμό για κάποιον λόγο δεν βρίσκουμε και πολύ εύκολα!

Το χρώμα του ταιριάζει σε κάθε τύπο γυναίκα και αγκαλιάζει υπέροχα κάθε σωματότυπο! Μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρα γάντια και με αυτό το ζευγάρι μπότες που σου παρουσιάσαμε πριν λίγες ημέρες και πίστεψε με, θα σε κάνει να φαίνεσαι με μια μικρή πριγκίπισσα. Θα θυμίζεις την Έλσα από το «frozen» και θα σε κοιτάζουν όλοι από πάνω μέχρι κάτω.

Κοστίζει μόνο 49,99 € και θα το βρείτε σε καταστήματα των Stradivarius και στο online store του καταστήματος.

Stradivarius παλτό με κουμπιά και τσέπες

Stradivarius παλτό

Stradivarius: Αντέγραψε τα σικ look της Τζάκι Κένεντι με αυτό το ρετρό υφασμάτινο παλτό!

Αυτό το ρετρό υφασμάτινο παλτό με διπλή σειρά κουμπιών από τα Stradivarius θα σε κάνει τόσο σικ όσο ήταν η Τζάκι Κένεντι.

Η Τζέκι Κένεντι ή αλλιώς Ωνάση, είναι ένα από τα διαχρονικά σύμβολα της μόδας. Η ίδια ξεχώρισε με το στυλ της και οι σικ εμφανίσεις της έμειναν στην ιστορία.

Διάσημες και μη προσπαθούν εδώ και χρόνια να αντιγράψουν το στυλ της. Μια από τις επιλογές της που πάντα ξεχώριζε είναι τα παλτό που επέλεγε να φορέσει.

Η ομάδα του youweekly.gr, σου βρήκε αυτή την οικονομική επιλογή από τα Stadiviarus που θα σε κάνει να «κλέψεις» λίγο από την λάμψη του στυλ της και σε μια οικονομική σχετικά επιλογή.

undefined

Το παλτό κοστίζει 50 ευρώ

Εντωμεταξύ δες και αυτό το μικροσκοπικό κόκκινο τσαντάκι που θα εντυπωσιάσει με πολύ οικονομική τιμή