Zara - νέα συλλογή: Θα πάθεις την πλάκα σου με αυτό το μαύρο μίνι φόρεμα! Είναι από δέρμα...

Αν δε το αγοράσεις θα είσαι σίγουρα out of fashion!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Zara - νέα συλλογή: Θα πάθεις την πλάκα σου με αυτό το μαύρο μίνι φόρεμα! Είναι από δέρμα...

Θα πάθεις πλάκα με τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara αλλά και με αυτό το μίνι μαύρο φόρεμα που βρήκαμε! Είναι από δέρμα και θα το αγαπήσεις, στο υπογράφουμε!

Τα φορέματα είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα και... μη νομίζεις πως επειδή είναι χειμώνας και κάνει λίγο κρύο δεν μπορείς να βάλεις μίνι!

Τα κομμάτια από τη νέα συλλογή των Zara είναι ένα κι ένα - όπως το υπέροχο πανωφόρι που ιριδίζει, αξέχαστο θα μου μείνει - αλλά το μίνι αυτό φόρεμα μπήκε στα top 5!

ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΙΝΙ ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΡΑΠΕΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
159,00 EUR
ΜΑΥΡΟ - 5479/244

Δερμάτινο φόρεμα με όρθιο γιακά και μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα. Λεπτομέρεια σούρες μπροστά. Κλείσιμο στην πλάτη με φερμουάρ.

Μαύρο φόρεμα Zara

Zara νέα συλλογή

Τέλος, αν θες να το απογειώσεις σου έχουμε βρει ένα υπέροχο παλτό! Είναι στο χρώμα του χιονιού και θα μοιάζεις σίγουρα βγαλμένη από ταινία της Νέας Υόρκης - σα την Κάρι Μπράντσο ένα πράμα!

Zara: Αυτό το μαύρο φόρεμα από τη νέα συλλογή κοστίζει 18 ευρώ και πάει παντού! Θα "τρελαθείτε"!

Αυτό το μαύρο φόρεμα από τη νέα συλλογή Zara κοστίζει 18 ευρώ και πάει παντού, αφού ταιριάζει με όλα και φοριέται από το πρωί έως το βράδυ. Θα "τρελαθείτε".

Ένα μαύρο φόρεμα κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της, αφού είναι η εύκολη λύση αν βιάζεσαι για κάποιο ραντεβού και δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Στα Zara σου βρήκαμε το φόρεμα μα βολάν που κοστίζει 17,95 ευρώ. Πρόκειται για το μίνι φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και κοντό μανίκι. Κάτω μέρος που καταλήγει σε βολάν.

Zara - νέα συλλογή: Αυτό είναι το παλτό που βγαίνει μόνο σε ροζ χρώμα κι έχει "χτυπήσει" κόκκινο στις πωλήσεις!

Zara μαύρο φόρεμα

Zara μαύρο φόρεμα

Zara μαύρο φόρεμα

Zara μαύρο φόρεμα