ZARA: Αυτό το μπλουζάκι θα σε «μαγέψει»! Είναι το ύφασμα που κοντεύει να εξαντληθεί!

«Μαγνητίζει» τα βλέμματα!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
ZARA: Αυτό το μπλουζάκι θα σε «μαγέψει»! Είναι το ύφασμα που κοντεύει να εξαντληθεί!

Αυτό το μπλουζάκι θα σε «μαγέψει»! Είναι το ύφασμα που κοντεύει να εξαντληθεί στα ZARA και προκαλεί "πανικό"! Αν θες και εσύ να είσαι κορίτσι της μόδας αυτό το κομμάτι δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου!

Είναι το τέλειο τοπ, που μας προτείνουν και διάσημες instagramers από όλο τον κόσμο!

Με κάθε νέα συλλογή που βγάζουν τα καταστήματα των Zara τρέχουμε να δούμε τι θα αγοράσουμε πρώτο! Και το συγκεκριμένο με ύφασμα organza, αποτελεί ένα από τα πιο trendy κομμάτια της σεζόν! Ωστόσο, μπορεί να σου έχει ξεφύγει καθώς σπάνια θα το βρεις στο κατάστημα. Αν δεν σου αρέσει αυτό, σου έχουμε το πιο stylish πουλόβερ του χειμώνα!

ZARA μπλούζα
ZARA τοπ

Μην ανησυχείς όμως, καθώς μπορείς εύκολα να το κάνεις δικό σου εδώ!

Zara: Αυτό το πουλόβερ έχει πέρλες και έχει «σπάσει» τα ταμεία!

Αυτό το πουλόβερ από τα καταστήματα των Zara έχει πάνω του πέρλες και όπως ήταν αναμενόμενο έχει «σπάσει» τα ταμεία!

Με κάθε νέα συλλογή που βγάζουν τα καταστήματα των Zara τρέχουμε να δούμε τι θα αγοράσουμε πρώτο! Πρόκειται για ένα κατάστημα που εξυπηρετεί γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών και διαθέτει ρούχα που ξέρουν να «μαγνητίζουν» τα βλέμματα!

Πρόκειται για μια πλεκτή μπλούζα τύπου πουλόβερ από ύφασμα με μείγμα από αλπακά και μαλλί, με όρθιο γιακά και μανίκι μέχρι κάτω από τον αγκώνα.
Αυτό που κάνει την διαφορά και έχει τρελάνει τις γυναίκες είναι η λεπτομέρεια που έχει με απλικέ πέρλες και τα τελειώματα είναι σε βολάν. Αν δεν σου αρέσει αυτό, σου έχουμε το πιο stylish πουλόβερ του χειμώνα!
Κοστίζει μόνο 29,95 ευρώ και θα το βρείτε αποκλειστικά σε καταστήματα Zara ή στο onlinr store.
zara πουλόβερ

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το ολόλευκο πουλόβερ θα σε "μαγέψει"! Θα σε κάνει βασίλισσα του Χειμώνα!

Αυτό το ολόλευκο πουλόβερ από την νέα συλλογή των Zara θα σε "μαγέψει". Θα το φορέσεις και θα σε κάνει βασίλισσα του Χειμώνα.

Τώρα που τα κρύα έχουν πιάσει για τα καλά, τα πουλόβερ κυκλοφορούν παντού στο δρόμο. Σε κάθε σχέδιο αλλά και χρώμα έχουν την τιμητική τους την χειμερινή περίοδο.

Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara σου βρήκαμε το πιο hot πουλόβερ για φέτος το Χειμώνα. Μάλιστα, έχει λεπτομέρεια με τούλι που θα σε κάνει να φαίνεται σαν βασίλισσα.

Πρόκειται για το πουλόβερ με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια απλικέ βολάν από συνδυασμένο ύφασμα σε αντίθεση και πούλιες και τελειώματα σε ύφανση ριπ. Κοστίζει 39,95 ευρώ.

Σου βρήκαμε επίσης, το απόλυτο παντελόνι που μπορείς να το συνδυάσεις!

undefined

undefined

undefined