Zara: Αυτή η πλεκτή ζακέτα από τη νέα συλλογή θα σε βγάλει όλο τον χειμώνα! Αγόρασε την με λιγότερο από 30 ευρώ!

Μην καθυστερείς...Κάντη δική σου τώρα!

Zara: Αυτή η πλεκτή ζακέτα από τη νέα συλλογή θα σε βγάλει όλο τον χειμώνα! Αγόρασε την με λιγότερο από 30 ευρώ!

Αυτή η πλεκτή ζακέτα από τα καταστήματα των Zara και τη νέα συλλογή αγόρασε την με λιγότερο από 30 ευρώ και θα σε βγάλει όλο τον χειμώνα!

Το κρύο έχει μπει για τα καλά και έχουμε ανάγκη από ζεστά ρούχα! Έτσι, τα καταστήματα των Zara φροντίζουν για εμάς και εσάς και λανσάρουν τα πιο ζεστά κομμάτια που θα μας βγάλουν μια ολόκληρη σεζόν!

Αυτήν την φορά θα μιλήσουμε για μια πλεκτή ζακέτα με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι. Τελειώματα σε ύφανση ριπ και κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ.

Είναι πολύ της μόδας τέτοιου τύπου ζακέτες και αν νομίζεις πως δεν σου αρκεί μπορείς να βάλεις ένα μπουφάν από πάνω! Δες εδώ ένα μπουφάν που θα λατρέψεις σίγουρα!

Θα το βρεις με 29.99 μόνο σε καταστήματα Zara ή στο online store!

ζακέτα μαύρη πλεκτή Zara

Zara: Αυτό το "αυστηρό" φόρεμα - ζακέτα από τη νέα συλλογή θα το αγαπήσεις!

Αυτό το "αυστηρό" φόρεμα - ζακέτα από τη νέα συλλογή των Zara θα το αγαπήσεις. Θα σε "σώσει" από πολλές επίσημες εμφανίσεις, αφού μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με όλα.

Όταν λέμε "αυστηρό", εννοούμε ότι δίνει πιο σοβαρό ύφος στο στιλ σου. Το κόψιμο του, αλλά και τα φουσκωτά μανίκια του δίνουν "αέρα" chic κυρίας.

Πρόκειται για το φόρεμα - ζακέτα με V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι φουσκωτό στους ώμους. Μπροστινές τσέπες με ρέλι. Λεπτομέρεια ασορτί ζώνη με αγκράφα και σταυρωτό κλείσιμο μπροστά με κουμπιά.

Μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρα πέδιλά αν θέλεις να δώσεις ύψος, αλλά και με over-the-knee μαύρες μπότες αν θέλεις να δώσεις μια πιο rock διάθεση. Για το μακιγιάζ σου θα επέλεξε λίγο χρώμα πχ κόκκινο στα χείλη ή λάμψη στα μάτια για να μην είσαι πολύ "σκοτεινή".

Zara φόρεμα ζακέτα

Zara φόρεμα ζακέτα

Zara φόρεμα ζακέτα

Zara φόρεμα ζακέτα

Zara φόρεμα ζακέτα

Zara φόρεμα ζακέτα

ΖΑΚΕΤΑ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΖΩΝΗΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
79,95 EUR

Zara: Αυτή είναι η πιο cozy πλεκτή ζακέτα και έχει γίνει ανάρπαστη!

Μπορεί οι γιορτές σιγά σιγά να τελειώνουν, ωστόσο οι αγορές δεν έχουν σταματήσει, μιας και οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Σε πολλών καταστημάτων τις ιστοσελίδες, οι προσφορές έχουν ξεκινήσει και θα βρείτε τα αγαπημένα σας κομμάτια σε πολύ προσιτές τιμές.

Εμείς βρήκαμε την πιο cozy πλεκτή ζακέτα από τα Zara που αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά!

ΠΛΕΚΤΗ ΖΑΚΕΤΑ ΠΛΕΞΗ ΚΟΤΣΙΔΑ
39,99 EUR