Αθηνά Οικονομάκου: Η φούστα της είναι από δέρμα και διπλώνει! Κοστίζει 120 ευρώ, κοντεύει να ξεπουλήσει!

Πού μπορείς να την βρεις;

Αθηνά Οικονομάκου: Η φούστα της είναι από δέρμα και διπλώνει! Κοστίζει 120 ευρώ, κοντεύει να ξεπουλήσει!

Η φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου είναι από δέρμα και διπλώνει! Κοστίζει 120 ευρώ, κοντεύει να ξεπουλήσει και ξέρουμε πού θα την βρεις...

Κολακεύει εξάλλου, όλες τις σιλουέτες! Η ηθοποιός, την φόρεσε στη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται όπως σου έχουμε γράψει και προκάλεσε χαμό!

Την συνδύασε με ένα ζιβάγκο και παλτό από μαλλί, μιας και ένα... κρυουλάκι το έχει! Σε κάθε περίπτωση, το look της είναι σούπερ και αν θες την γνώμη μας αυτή τη φούστα πρέπει να την αποκτήσεις! Όσο για το πού θα την βρεις; Είναι από την συλλογή της, All over και έχουν μείνει λίγα κομμάτια...

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Αθηνά Οικονομάκου: Η φούστα της είναι μαύρη, καφέ και κοστίζει 95 ευρώ! Προκαλεί φρενίτιδα!

Η φούστα της Αθηνάς Οικονομάκου είναι μαύρη και καφέ και κοστίζει 95 ευρώ! Προκαλεί φρενίτιδα και τη λατρέψαμε!

Η ηθοποιός, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε στην Αράχωβα και παρέδωσε και εκεί μαθήματα στιλ! Η Αθηνά Οικονομάκου, κυκλοφορεί μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη την συλλογή SHE και το ένα κομμάτι τους, είναι καλύτερο από το άλλο!

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε την φούστα της σε μαύρο και καφέ καρό και όλοι στον δρόμο την κοιτούσαν... με το δίκιο τους! Εμείς ψάξαμε και την εντοπίσαμε στο site της συλλογής με 95 ευρώ! Να τονίσουμε ότι έχουν μείνει λίγα κομμάτια... Ιδού λοιπόν:

Αθηνά Οικονομάκου: Ο πατέρας της δεν πήγε στον γάμο με τον Μιχόπουλο! Αποκάλυψε τον λόγο για πρώτη φορά...

Αθηνά Οικονομάκου φούστα