Zara: Η δερμάτινη μπότα με τα κορδόνια είναι ότι πιο trendy κυκλοφορεί στην αγορά! Σχέδιο που επέστρεψε από το παρελθόν!

Είναι -20% στην τιμή αυτή τη στιγμή! Τρέξτε να προλάβετε!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Zara: Η δερμάτινη μπότα με τα κορδόνια είναι ότι πιο trendy κυκλοφορεί στην αγορά! Σχέδιο που επέστρεψε από το παρελθόν!

Στη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara θα βρεις ένα σχέδιο που επέστρεψε από το παρελθόν και γίνεται ότι πιο trendy κυκλοφορεί στην αγορά για το 2020! Αναφερόμαστε σε μια δερμάτινη μπότα με κορδόνια που είναι must have item ακόμα δεν πρόλαβε να βγει στα ράφια!

Η ομάδα του Youweekly.gr σου προτείνει ανεπιφύλακτα να κάνεις δικό σου αυτό το παπούτσι που θα "λιώσεις" - και στο υπογράφουμε ότι θα το κάνεις αφού μπορείς να το φορέσεις είτε βράδυ είτε πρωί, είτε με παντελόνι είτε με φόρεμα!

Μας θυμίζει κάτι από παλιά εποχή, λίγο πιο παραμυθένια αλλά με λεπτομέρειες που το φέρνουν και πιο κοντά στο σήμερα! Ρίξτε μια ματιά παρακάτω και θα καταλάβετε ακριβώς τι εννοούμε:

ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΟΡΔΟΝΙΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
Από 79,95 EUR τώρα μόνο 59,99 EUR-20%
ΜΑΥΡΟ - 7002/001

Δερμάτινη μπότα με τακούνι σε μαύρο χρώμα. Δερμάτινο εξωτερικό μέρος. Λεπτομέρεια κορδόνια στο μπροστινό μέρος. Μεσαίο φαρδύ κυκλικό τακούνι με επένδυση. Κλείσιμο με εσωτερικό φερμουάρ.

Ύψος τακουνιού 6,5 cm.
Φάρδος επάνω μέρους 15,5 cm

JOIN LIFE
Care for planet: Δέρμα κατεργασμένο με τη χρήση πιο βιώσιμων πρακτικών.
Αυτά τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί σε πιστοποιημένα βυρσοδεψεία Leather Working Group, χρησιμοποιώντας ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες που μειώνουν την κατανάλωση νερού.

Zara παπούτσια

Zara μπότες

Zara Εκπτώσεις

Και για να μην σκας, σου βρήκαμε ήδη ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα με φουσκωτά μανίκια - που είναι πολύ της μόδας - για να τις συνδυάσεις! Είναι κι αυτό από τα καταστήματα Zara!

Zara: Αυτές οι μπότες κυκλοφορούν παντού! Είναι από την νέα συλλογή και πρέπει να τις αγοράσεις!

Αυτές οι μπότες κυκλοφορούν παντού. Οι συγκεκριμένα που βρήκαμε είναι από την νέα συλλογή των Zara και πρέπει να τις αγοράσεις αν θες να βρίσκεται μέσα στην μόδα.

Με το ξεκίνημα του φετινού χειμώνα, όλο και περισσότερα trends κάνουν την εμφάνιση τους, ανάμεσα σε αυτά και τα παπούτσια που πρόκειται να φορεθούν πολύ.

Μια από τις τάσεις που ήδη έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες είναι οι cowboy μπότες! Οι fashion influencers τις έχουν συνδυάσει με το πιο απλό look, μέχρι και με το πιο chic.

Εμείς κάνοντας scroll στο διαδικτυακό κατάστημα των Zara σου βρήκαμε τις μπότες που πρέπει να αγοράσεις! Είναι μαύρες με μεταλλικό φερμουάρ στο εσωτερικό και έχουμε μυτερό τελείωμα. Κοστίζουν, 49,95 EUR

Ύψος τακουνιού 4,8 cm
Φάρδος επάνω μέρους 18,5 cm

Zara νέα συλλογή

Μπότε Zara

Cowboy μπότα

Zara μαύρες μπότες