Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε μπλε φόρεμα, όλοι όμως κοιτούσαν το λαιμό της! Αυτό που έβαλε κοστίζει 62,40 ευρώ!

Σου βρήκαμε που μπορείς να το αγοράσεις!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε μπλε φόρεμα, όλοι όμως κοιτούσαν το λαιμό της! Αυτό που έβαλε κοστίζει 62,40 ευρώ!

Μπλε φόρεμα φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, όλοι όμως κοιτούσαν αυτό που έβαλε στο λαιμό της. Κοστίζει 62,40 ευρώ και είναι εντυπωσιακό.

Η παρουσιάστρια επιλέγει να φοράει ρούχα αλλά και κοσμήματα που την κολακεύουν και πάνε με την επιδερμίδα και τα χρώματα της.

Χθες, η Ελένη Μενεγάκη έβαλε ένα μπλε κοντό φόρεμα από βελούδο, το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν και μαύρες λούστρινες γόβες.

Ελένη Μενεγάκη φόρεμα εκπομπή Alpha

Ωστόσο, αυτό που έκανε την διαφορά ήταν το κόσμημα που πρόσθεσε στο λαιμό της. Το κολιέ της είναι από την συλλογή κοσμημάτων All Over την οποία σχεδιάζει η Αθηνά Οικονομάκου. Θα το βρεις στο διαδικτυακό της κατάστημα με 62,40 ευρώ από 78 που ήταν η αρχική του τιμή.

All over κολιέ

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε έξοδο με τον πρώην σύζυγο της Γιάννη Λάτσιο και φόρεσε απίστευτα μποτάκια.

Ελένη Μενεγάκη: Το φόρεμά της είναι μαύρο και διπλώνει! Κάνει τη μέση σου «μισή», ξέρουμε πού θα το βρεις!

Το φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη είναι μαύρο και διπλώνει! Κάνει τη μέση σου «μισή», ξέρουμε πού θα το βρεις και κοντεύει ήδη να εξαντληθεί!

Η ντραπέ γραμμή, είναι γεγονός πως κολακεύει όλες τις γυναίκες! Μαζεύει την σιλουέτα και το κόψιμο αυτό κάνει την μέση και την κοιλίτσα... μισή! Η Ελένη φόρεσε μαύρο φόρεμα από βελούδο σε ντραπέ και μας τρέλανε κανονικά, αφού πάθαμε έρωτα!

Εμείς το ψάξαμε και το εντοπίσαμε στα niriides_accessories, από τα οποία και κοντεύει να εξαντληθεί, μιας και έχουν μείνει λίγα κομμάτια. Εσύ, ακόμα να το πάρεις; Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Έχεις δει και τις άψογες γόβες της Ελένης; Είναι σε έκπτωση!

Ελένη Μενεγάκη: Το μαύρο φόρεμά της με τους φιόγκους, είναι πιο φθηνό από όσο νομίζεις! Κάνει μόνο 129 ευρώ!

Το μαύρο φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη με τους φιόγκους, είναι πιο φθηνό από όσο νομίζεις! Κάνει μόνο 129 ευρώ και προκάλεσε ταραχές στην Θεσσαλονίκη!

Η ίδια, έκανε δύο εμφανίσεις στην πόλη, μια με μωβ φόρεμα και μια με μαύρο!

Εμείς, αφού σου βρήκαμε το μωβ της φόρεμα, επιστρέψαμε και για το... άλλο που μας ζήτησες! Η Ελένη Μενεγάκη, βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα για δουλειές και έκλεψε κυριολεκτικά τις εντυπώσεις με τα looks της! Η παρουσιάστρια, πάντα κομψή και λαμπερή προκάλεσε κομφούζιο! Εμείς, εντοπίσαμε το μαύρο της φόρεμα που ήταν γεμάτο φιόγκους στην εταιρία Access Fashion μόνο με 129 ευρώ! Αν θέλεις μάλιστα την γνώμη μας, πρόκειται για ενα κλασικό κομμάτι που αξίζει να αποκτήσεις... Δείτε την φωτογραφία από το Instagram: