Ελένη Μενεγάκη: Το παλτό της θα το βρεις με 79,90! Είναι μαύρο και δένει στη μέση!

Ποιας εταιρίας είναι;

Ελένη Μενεγάκη: Το παλτό της θα το βρεις με 79,90! Είναι μαύρο και δένει στη μέση!

Σου βρήκαμε πόσο κοστίζει το απίστευτο παλτό της Ελένης Μενεγάκη. Όπως είδαμε όταν το φόρεσε, είναι μαύρο και δένει με ζώνη στη μέση. Θα το βρεις με 79,90 ευρώ σε γνωστό κατάστημα.

Είναι από τις πιο αγαπητές και ταλαντούχες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και μετράει στο χώρο πολλά... χιλιόμετρα. Την έχουμε δει σε MEGA, ANT1, αλλά και ALPHA όπου και στα τρία κανάλια σημείωνε απίστευτα νούμερα.

Οι paparazzi είναι λογικό να την ακολουθούν παντού! Πρόσφατα την απαθανάτισαν στην Νέα Ερυθραία και όπως ήταν επόμενο το look της ήταν εντυπωσιακό, αφού η Ελένη Μενεγάκη θέλει κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας να είναι λαμπερή.

Αυτό που μας τράβηξε την προσοχή - εκτός από τις απίστευτες μπότες της που θα βρεις εδώ - και το παλτό της είναι ένα κλασικό κομμάτι που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου.

Τα μαύρα πανωφόρια ταιριάζουν άψογα με όλα τα χρώματα αλλά και περιστάσεις και φοριέται από το πρωί έως και το βράδυ Παρόμοιο με της Ελένης Μενεγάκη μπορείς να βρεις στα HELMI με 79,90 ευρώ από 129 στο notos.gr.

Ελένη Μενεγάκη παλτό

Ελένη Μενεγάκη: Κυκλοφορούσε φορώντας παλτό 308 ευρώ με κίτρινες λεπτομέρειες! Τώρα είναι σε προσφορά και κάνει 246!

Το Youweekly.gr βρήκε όλες τις λεπτομέρειες για ένα από τα πιο κομψά look που έχει κάνει η Ελένη Μενεγάκη! Φορώντας παλτό που κοστίζει 308 ευρώ κυκλοφορούσε η παρουσιάστρια πριν από λίγες ημέρες και τώρα βρήκαμε ότι είναι σε προσφορά και κάνει μόνο 246... Έχει κίτρινες λεπτομέρειες επάνω!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε πριν από λίγες ημέρες την βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης με τις δυο της κόρες σε γνωστό εμπορικό κέντρο! Εκτός από την μικρή Μαρίνα που έκλεψε τις εντυπώσεις με την ροζ φόρμα της και τα νάζια που έκανε στην κάμερα, το βλέμμα των περαστικών τράβηξε και το πανωφόρι της Ελένης! Γι αυτό κι εμείς σας βρήκαμε από που είναι αλλά και την τιμή του!

Ελένη μενεγάκη

Είναι ένα υπέροχο tweed παλτό, που είναι η απόλυτη τάση! Θα το βρεις στα καταστήματα Nidodileda και όπως είπαμε και παραπάνω από 308 ευρώ τώρα βρίσκεται στα 246!