Στα Bershka αυτή η φόρμα κοστίζει 15,99 ευρώ - Θα «τρελαθούν» όλοι στο γυμναστήριο

Μπορείς να την φορέσεις και για καφέ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Bershka αυτή η φόρμα κοστίζει 15,99 ευρώ - Θα «τρελαθούν» όλοι στο γυμναστήριο

Έχεις ξεκινήσει γυμναστήριο αλλά δεν έχεις βρει την κατάλληλη φόρμα που θα σου προσφέρει στιλ και άνεση; Στα Bershka θα βρεις αυτή που αναζητάς με κόστος 15,99 € . Πρόκειται να «τρελαθούν» όλοι όταν πας να κάνεις γυμναστική.

Κάνοντας μια γρήγορα αναζήτηση στο διαδικτυακό κατάστημα της αγαπημένης αλυσίδας, βρήκα την φόρμα που θα λατρέψεις και θα θέλεις σίγουρα να αγοράσεις. Είναι άνετη σε κινήσεις και πολύ μαλακή και βγαίνει σε όλα τα μεγέθη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την βελούδινη φόρμα τύπου jogger. Έχει λάστιχο στη μέση, κορδόνι και λεπτομέρεια με κουμπιά σούστες, αλλά και δύο τσέπες στο πλάι. Έχει ελαφρώς ριχτή γραμμή με λάστιχο στο κάτω μέρος. Κοστίζει μόνο 15,99 €.

Παντελόνι jogger βελούδινο

Bershka ρούχα

Αθλητική φόρμα

Σου προτείνω εκτός γυμναστηρίου να την φορέσεις με γόβες και όταν μιλάμε για αυτό το παπούτσι οι γυναίκες «τρελαίνονται» καθώς είναι το πιο θηλυκό κομμάτι που μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου. Εγώ σου βρήκα την απόλυτη μαύρη που βγαίνει και σε μπεζ και πρόκειται να την «ερωτευτείς».

Πως να φορέσεις την φόρμα του γυμναστηρίου σου από τα Bershka

Το στυλ που λάνσαρε πρώτη η fashion editor μεγάλου γυναικείου περιοδικού κι έκανε όλες τις fashionistas να το υιοθετήσουν. Απλή γκρι φόρμα με ψηλοτάκουνες δίχρωμες γόβες, t-shirt λευκό και οικολογική γούνα.

Τέσσερις ιδέες από τις πασαρέλες μέχρι τον δρόμο. Crop top, ζακέτα και ψηλές γόβες, μαύρη φόρμα από δερματίνη με μαύρο μπλουζάκι και αθλητικά σε έντονα χρώματα, πιο βραδινή εμφάνιση με φόρμα συνδυασμένη με απίθανο μεταξωτό μπλουζάκι και ψηλοτάκουνα πέδιλα και μια εμφάνιση για το γραφείο με την αθλητική φόρμα να συναντάει το κλασικό παλτό και την πανάκριβη τσάντα.

Φορέστε τη φόρμα γυμναστικής με το σακάκι σας! Αν προτιμάτε την κάπρι φόρμα ειδικά σε μαύρο χρώμα, συνδυάζεται τέλεια (αν και λίγο τολμηρά) με κλασικό σακάκι τύπου chanel και ψηλά πέδιλα. Πιο εύκολες για κάθε μέρα οι δυο άλλες εμφανίσεις με ψηλοτάκουνα ankle boots και μονόχρωμα σακάκια.

Τρομερά στιλάτος συνδυασμός με μπότες, χαλαρή φόρμα γυμναστικής και... καμπαρντίνα.

TAGS