Φρενίτιδα στα Bershka με αυτά τα μποτάκια - Με ανάγλυφο animal print και 30% έκπτωση

Θα "κλέψετε" όλες τις εντυπώσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρενίτιδα στα Bershka με αυτά τα μποτάκια - Με ανάγλυφο animal print και 30% έκπτωση

Φρενίτιδα επικρατεί στα Bershka με αυτά τα μποτάκια! Έχουν ανάγλυφο animal print και 30% έκπτωση! Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Τρέξε να τα προλάβεις πριν εξαντληθούν.

Αν θες και εσύ να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο ζευγάρι μποτάκια και να το εντάξεις στην ντουλάπα σου, μιας και θα σε κάνει να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Είναι από τις πιο κουλ και trendy τάσεις των τελευταίων καιρών και σίγουρα θα προκαλέσει πανικό τόσο σε σένα που θα μπορείς να το συνδυάζεις με όλα, όσο και στις φίλες σου που θα σε ρωτάνε από που το πήρες.

Bershka μαύρα μποτάκια
Bershka μποτάκια

Κάνε τα δικά σου εδώ. Η Party Κολεξιόν ωστόσο είναι εδώ για να μείνει και σου "χαρίζει" βλέμματα με το all eyes on me τοπάκι από τα Bershka!

Εκτός από τα μποτάκια με ανάγλυφο animal print και 30% έκπτωση, τα Bershka σου έχουν τρόπο να γίνεις Gigi Hadid - Αυτό το παντελόνι έχει την έγκριση της

Τα Bershka σου έχουν τρόπο να γίνεις Gigi Hadid στο λεπτό! Αυτό το παντελόνι έχει την έγκριση της και σίγουρα θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Αν δεν μας πιστεύεις, πάρε παράδειγμα από το αγαπημένο μοντέλο.

Αν θες και εσύ να παραμείνεις ενήμερη με τα trends, δεν έχεις παρά να εντάξεις αυτό το κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου. Είναι σίγουρα ένα παντελόνι που θα κλέψει την παράσταση τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ.

Για να εξηγήσουμε κιόλας, το συγκεκριμένο δεν είναι ότι είναι βραδινό, ωστόσο αν είσαι πιο sporty girl, και επιλέξεις να το φορέσεις τη νύχτα θα αρχίσεις να φωσφορίζεις. Τρέξε να το δοκιμάσεις και γίνε και εσύ μοντέλο στο λεπτό.

Bershka  παντελόνιBershka λευκό παντελόνι

Κάνε το δικό σου εδώ.

TAGS