Ουρές στα H&M για αυτή τη ζακάρ φούστα - Το print της διχάζει, τόλμησέ το

Και σε προσφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ουρές στα H&M για αυτή τη ζακάρ φούστα - Το print της διχάζει, τόλμησέ το

Ουρές σχηματίζονται στα H&M για αυτή τη ζακάρ φούστα! Το print της διχάζει, ωστόσο αξίζει να το τολμήσεις. Αν θες να είσαι και εσύ κομψή και στιλάτη τρέξε να την κάνεις δικιά σου.

Το συγκεκριμένο print λέγεται Pied de Poule και μεταφράζεται ως "πόδι της κότας". Μπορεί να σας ακούγεται κουλό, ωστόσο αν προσέξετε τους σχεδιασμούς του, είναι ακριβώς όπως το μικρό πατουσάκι τους.

Πέρα από αυτό ωστόσο, η συγκεκριμένη φούστα "σπάει" ταμεία και είναι σίγουρο πως θα την λατρέψεις και εσύ, μιας και είναι ιδανική για αυτόν τον καιρό, που μια έχει ζέστη και μία κρύο. Να τονίσουμε επίσης πως έχει και 60% έκπτωση που σημαίνει ότι θα πρέπει να τρέξεις για να την προλάβεις.

H&M ζακάρ φούστα
H&M φούστα

Κάνε την δικιά σου εδώ. Επίσης σας έχουμε βρει αυτό το φόρεμα από τα H&M για να είσαι έτοιμη για σαφάρι - Κάνει μόνο 19 ευρώ.

Ωστόσο εκτός από τη ζακάρ φούστα, με μοναδικό print, πρέπει να δεις και αυτό το φόρεμα από τα H&M

Ανακαλύψαμε το πιο συγκλονιστικό φόρεμα στα καταστήματα H&M και στην συλλογή "For a magical night". Πρόκειται για ένα φόρεμα που θα σε κάνει να μοιάζεις με νεράιδα.

Έχει πάνω του στρας αλλά και το χαρακτηριστικό χρώμα ροζ, που αρμόζει τέλεια σε μια πραγματική νεράιδα. Είναι ξεκάθαρα για μια βραδινή έξοδο, που θα έχει παραμυθένιο τέλος.

Sequin-embroidered dress

39,99 €

H&M φόρεμα

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Επίσης, μπορείς να το φορέσεις με αυτά τα συγκλονιστικά αόρατα εσώρουχα από τα καταστήματα Oysho! Για να μη διαγράφεται τίποτα! Δες τα εδώ!

Bodycorn φόρεμα στα H&M μόνο με 19,99 - Ένα ρούχο «θησαυρός» για την ντουλάπα σου

Ένα ρούχο «θησαυρός» για την ντουλάπα σου είναι το bodycorn φόρεμα. Το φόρεμα που αναδεικνύει περισσότερο απ΄ όλα ένα καλλίγραμμο σώμα, είχε αποθεωθεί από την Kate Winslet, την Taylor Swift και τα μοντέλα της Victoria Secret. Στα H&M θα βρεις αυτό το φόρεμα μόνο με 19,99 € και θα το φοράς καθημερινά.

Κάποτε τα κολλητά φορέματα ήταν ο πρωταγωνιστής στο κόκκινο χαλί του Hollywood. Είχαν γίνει τόσο δημοφιλής στις γυναίκες με αποτέλεσμα να τις φοράνε με Ugg μπότες το πρωί γόβες το βράδυ.

Το πρώτο κολλητό dress σχεδιάστηκε από τον Herve Peugnet. Κατασκευασμένο από ελαστικό, μη υφαντό ύφασμα, οι περισσότεροι έκαναν λόγο για τις μαγικές του ιδιότητες, μιας και μεταμόρφωνε το γυναικείο σώμα. Οι λεπτές οριζόντιες ραφές του αγκάλιαζαν τις καμπύλες, εξαφάνιζαν την κοιλιά και έκαναν πιο μακρόστενο τον κορμό της γυναίκας

Στα H&M λοιπόν, θα βρεις το bodycorn φόρεμα που θα γίνει αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια. Είναι στο κλασικό μαύρο χρώμα με μακριά μανίκια. Επίσης, αν δεν είσαι φαν του μαύρου, βγαίνει και σε γκρι.

Bodycon dress

Bodycorn φόρεμα H&M

TAGS