Σε σούπερ προσφορά το slouchy παντελόνι από τα Bershka - Τώρα μόνο με 13,79 ευρώ

Τρέξε να το προλάβεις πριν εξαντληθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε σούπερ προσφορά το slouchy παντελόνι από τα Bershka - Τώρα μόνο με 13,79 ευρώ

Θα πάθεις πλάκα, μόλις δεις αυτό το slouchy παντελόνι που θα βρεις σε όλα τα καταστήματα των Bershka σε σούπερ προσφορά. Τρέξε να το προλάβεις, μόνο με 13,79€ πριν εξαντληθεί. Βρίσκεται στα hot trends της σεζόν και το επιλέγουν μέχρι και οι κορυφαίες fashion bloggers.

Το slouchy παντελόνι, το φαρδύ παντελόνι δηλαδή που είναι ελαφρώς στενό στους αστραγάλους, ήταν ένα από τα πιο hot must have κομμάτια για το φθινόπωρο και πρόκειται να είναι και για την άνοιξη. Είναι άνετο, στιλάτο και η τέλεια επιλογή για εσάς που έχετε βαρεθεί το skinny jean σας.

Εγώ σου βρήκα στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka το πιο στιλάτο slouchy παντελόνι το οποίο πρόκειται να λατρέψεις. Είναι σε μαύρο χρώμα και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες τις ημέρας. Με πουλόβερ το πρωί ακόμη και με crop top το βράδυ για ποτό.

Το συγκεκριμένο επίσης παντελόνι είναι της συλλογής Join Life με 100% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας.

Παντελόνι slouchy με ζώνη

Bershka παντελόνι

Προσφορές στα Bershka

Πως να φορέσεις το slouchy παντελόνι από τα Bershka που βρίσκεται σε σούπερ προσφορά

Για πρωινή εμφάνιση φόρεσε το slouchy παντελόνι με ένα απλό λευκό μπλουζάκι και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε ουδέτερη απόχρωση. Ολοκλήρωσε το look με μία φαρδιά ζακέτα, ένα μακρύ κολιέ και μια oversized snake print τσάντα.

Μπορείς επίσης να το φορέσεις για τις πρωινές εμφανίσεις με αυτά τα μαύρα μποτάκια που θα βρεις επίσης στα Bershka, τα οποία προκαλούν φρενίτιδα.

Για βραδινή έξοδο φόρεσε το slouchy παντελόνι με ένα αμάνικο top και από μέσα ένα δαντελένιο σουτιέν και ολοκλήρωσε την εμφάνισή με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα μακρύ κολιέ στο λαιμό κι ένα crossbody τσαντάκι.

TAGS