Limited edition αυτό το σακάκι στα Massimo Dutti

Must have κομμάτι για την Άνοιξη 2020

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Limited edition αυτό το σακάκι στα Massimo Dutti

Ένα συγκλονιστικό κομμάτι βρήκαμε στα καταστήματα Massimo Dutti για την Άνοιξη 2020 και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου φέτος. Αναφερόμαστε σε ένα σακάκι που μάλιστα είναι limited edition και πρέπει να απευθυνθείς σε συγκεκριμένα καταστήματα για να το βρεις.

Ένα ευέλικτο must have κομμάτι που προσφέρει διάφορες δυνατότητες για να το φοράτε καθημερινά αλλά και σε ειδικές περιστάσεις. Σκούρο μπλε σακάκι κοστουμιού. Σε ίσια γραμμή, με γιακά με πέτα με εγκοπή, κλείσιμο με ένα κουμπί, δύο ρελιάστές τσέπες, μία ένθετη τσέπη στο ύψος του στήθους, μανίκια που καταλήγουν σε μανσέτες με τέσσερα κουμπιά, δύο σκισίματα στο πίσω μέρος και φόδρα. Πορτογαλικής ραφής. Διαθέτει ασορτί παντελόνι που συμπληρώνει το σύνολο.

ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ ΣΑΚΑΚΙ LIMITED EDITION

Ref. 6063/555

169.00 €

Massimo Dutti σακάκι

Μπορείτε σίγουρα να το συνδυάσετε με αυτή την παντελόνα που κυκλοφορεί αυτή την περίοδο στα καταστήματα H&M! Δείτε την εδώ!

Πως να φορέσω το σακάκι την άνοιξη: 3+1 προτάσεις

Σακάκι με skinny τζιν

Στην ερώτηση “πως να φορέσω το σακάκι με τζιν” οι απαντήσεις είναι πολλές, αλλά ας ξεκινήσουμε με τα βασικά style tips για τα skinny τζιν. Φορέστε το αγαπημένο σας εφαρμοστό τζιν με απλά μακό μπλουζάκια, μέσα ή έξω από το παντελόνι, και ένα σακάκι σε ανδρόγυνο στυλ. Το μυστικό για να εξισορροπήσετε τους όγκους σε αυτό το look είναι να σηκώσετε τα μανίκια του σακακιού!

Σακάκι με ψηλόμεσο τζιν

Τα ψηλόμεσα τζιν είναι άνετα, βολικά και σέξι! Αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τα crop tops αλλά και για τα κοντά πουκάμισα σας. Επειδή το ψηλόμεσο τζιν έχει πιο χαλαρό χαρακτήρα, προσέξτε το σακάκι που θα επιλέξετε για να το συνοδεύσετε να έχει chic & stylish λεπτομέρειες, όπως σατέν ύφασμα το πέτο ή χρυσά κουμπιά.

Σακάκι με παντελόνα

Τα κλασικά μπλε ή μαύρα σακάκια μαζί με αυτά σε παστέλ αποχρώσεις είναι ιδανικό για κάθε κομψή παντελόνα! Οι παντελόνες τονίζουν υπέροχα τη μέση σας, γι αυτό μην ξεχνάτε να φοράτε πάντα τα tops από μέσα. Πρόκειται για μια καταπληκτική επιλογή look, καθώς η παντελόνα μαζί με το σακάκι δίνουν την εικόνα ενός elegant γυναικείου κοστουμιού, σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή!

Σακάκι με sneakers

Ποιος είπε πως το σακάκι δε μπορεί να φορεθεί με sneakers; Τα sneakers πλέον έχουν γίνει οι νέες μπαλαρίνες, καθώς χαρίζουν άνετα και όμορφα βήματα. Φορέστε, λοιπόν, το αγαπημένο σας ζευγάρι ανοιξιάτικα αθλητικά μαζί με ένα printed παντελόνι, ένα απλό μπλουζάκι και ένα μονόχρωμο σακάκι. Μην το παρακάνετε με τα αξεσουάρ, γιατί το ύφος αυτού του outfit είναι sport casual!