Αυτό το φόρεμα από τα H&M θα σου φτιάξει την μέρα - Είναι φωτιά!

Must για την Άνοιξη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό το φόρεμα από τα H&M θα σου φτιάξει την μέρα - Είναι φωτιά!

Το must φόρεμα για την Άνοιξη, από τα Η&Μ, είναι αυτό και το χρώμα του είναι "φωτιά"! Έχει κουμπιά, αλλά και μεγάλα μανίκια, που ας το παραδεχτούμε! Είναι τάση. Το συγκεκριμένο μάλιστα βγαίνει σε τρία χρώματα και σίγουρα θα το λατρέψεις.

Είναι ένα φόρεμα που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα, καθώς συνδυάζει την άνεση με την θηλυκότητα. Μπορείς να το φορέσεις για να πας για καφέ, ψώνια, μια όμορφη βόλτα ενώ με ένα όμορφο παπούτσι είναι ωραίο και για πιο καλές περιστάσεις, Εντάξει ίσως όχι για γάμο, αλλά για ένα ποτό πας άνετα!

Το φόρεμα που σου προτείνουμε βγαίνει σε κόκκινο, μαύρο αλλά και λευκό! Εμείς επιλέξαμε να σου δείξουμε το κόκκινο γιατί όπως και να το κάνουμε είναι πιο εντυπωσιακό! Ωστόσο τα H&M σου έχουν όλες τις επιλογές για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Cotton crêpe dress

29,99 €

κόκκινο φόρεμα H&M

Μπορείς να το δεις απευθείας εδώ

Με τι να συνδυάσεις το κόκκινο φόρεμα από τα Η&Μ;

Είναι δερμάτινα, με χαμηλό τακούνι και θυμίζουν λίγο παπούτσια χορού! Σου τα βρήκαμε επίσης στα Η&Μ και κοστίζουν 69,99. Αυτά τα mules θα σου φτιάξουν την ημέρα. Είναι ότι πρέπει για την Άνοιξη, αλλά και μία από τις τάσεις.

Επίσης είναι τετράγωνα μπροστά, γεγονός που τα κάνει ακόμα πιο μοντέρνα. Εμείς σου δείχνουμε το μπεζ χρώμα, καθώς είναι πασπαρτού και πάει με όλα, ωστόσο πρέπει να σου πούμε ότι το συγκεκριμένο πέδιλο βγαίνει και σε γαλάζιο που του πάει τέλεια. Δες εδώ και μια ακόμα επιλογή από τα Η&Μ . Είναι φούστα και το σκίσιμο της είναι "φωτιά"!

Leather mules

69,99 €

μπεζ πέδιλα από H&M

mules από H&M

Μπορείς να το δεις απευθείας εδώ.

TAGS