Αυτό το σετ φούστα - μπλούζα στα Stradivarius θα το φοράνε όλες το καλοκαίρι

Είναι συγκλονιστικό και πάει σε όλα τα σωματότυπα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αυτό το σετ φούστα - μπλούζα στα Stradivarius θα το φοράνε όλες το καλοκαίρι

Αν νομίζεις πως τα σετ δεν είναι της μόδας κάνεις πολύ μεγάλο λάθος και στο αποδεικνύει περίτρανα η νέα συλλογή των καταστημάτων Stradivarius για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020. Αυτή η φούστα με την μπλούζα, που είναι φλοράλ, "φεύγει" περισσότερο τώρα που ο καιρός ανοίγει και σίγουρα θα την φοράνε όλες.

Μιλάμε για μια μακριά φούστα που θα σου δώσει το απόλυτο gypsy style αλλά και για ένα top που είναι πολύ παιχνιδιάρικο και φαίνεται... αθώο! Ρίξε μια ματιά παρακάτω και με ευγνωμονείς αργότερα.

Stradivarius νέα συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι

Τα συγκεκριμένα κομμάτια πωλούνται και μεμονωμένα σε περίπτωση που θα ήθελες να επενδύσεις σε ένα από τα δυο. Παρακάτω θα βρεις τις τιμές και το ανάλογο link για να κάνεις απευθείας την αγορά σου.

Εμπριμέ μπλούζα με ντεκολτέ peasant

  • ΑΝΑΦ. 2777/482-V2020
  • 12,99 €
    Stradivarius μπλούζα

Μπορείς να το αγοράσεις απευθείας κάνοντας κλικ εδώ

Μίντι φούστα με εμπριμέ σχέδιο

  • ΑΝΑΦ. 1335/485-V2020
  • 17,99 €

Stradivarius φούστα

Μπορείς να το αγοράσεις απευθείας εδώ

Επίσης, ένα από αυτά τα mules από τα καταστήματα Zara θα το φορέσεις σίγουρα μαζί με το συγκεκριμένο σετ! Δες τα mules εδώ

Έξυπνα tip για να φορέσεις το φλοράλ σετ χωρίς να αποτύχεις στιλιστικά

Είναι μια από τις πιο κλασικές τάσεις του καλοκαιριού, που όμως μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ. Το φορούν οι διάσημες, το αγαπούν τα street styles κι όλες εμείς το έχουμε ορίσει ως το must μοτίβο για κάθε ώρα, για κάθε περίσταση. Αναφέρομαι φυσικά στο floral, μια δυνατή τάση και για φέτος που δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορες. Το συγκεκριμένο print υπήρξε αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής στα catwalks αυτής της σεζόν και για ακόμα μια φορά μας ωθεί να γίνουμε… κορίτσια των λουλουδιών.

Αλήθεια, εσύ ξέρεις πως θα το συνδυάσεις ώστε να μην φαίνεσαι ίδια με πέρσι; Οκ, οι κανόνες είναι οι βασικοί με κάποιες διαφορές, τσέκαρε όμως πως το φορούν αυτήν τη στιγμή στα street styles του εξωτερικού και πάρε ιδέες. Προς τα κάτω θα βρεις πολλά και διαφορετικά στιλ που μπορείς να προσαρμόσεις στις δικές σου εμφανίσεις. Casual, minimal, chic, extravagant looks δίνουν το παρών και μας υπενθυμίζουν πως καλοκαίρι χωρίς λουλούδια, δεν γίνεται…

  • Σε περίπτωση που έχεις ένα floral κομμάτι σε αποχρώσεις του πράσινου, συνδύασέ το με πορτοκαλί και θα με θυμηθείς. Το αξεσουάρ που ταιριάζει τέλεια και σου έχω αναφέρει ήδη πως πρόκειται για μια δυνατή τάση, είναι η ψάθινη τσάντα. Όχι αυτήν που κρατάς στην παραλία. Μια mini urban ψάθινη τσάντα.
  • Floral και ρίγες; Ναι είναι μια σούπερ ιδέα που δεν θα σε απογοητεύσει στιλιστικά. Μπορείς να επιλέξεις σαν βασικό κομμάτι του σύνολου ένα jean και έπειτα να παίξεις με τον δικό σου τρόπο. Φόρεσε ένα ριγέ τοπ με ένα floral κιμονό ή ένα floral τοπ με ένα ριγέ clutch. Το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.
  • Όταν το φλοράλ συνάντησε τα pyjama sets, το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα. Μιλάμε για ένα look που δεν χρειάζεται πολλά πολλά και σίγουρα μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το φοράς με sneakers, slippers ή platfrom sandals και το προσαρμόζεις σε κάθε περίσταση.
  • Floral maxi φόρεμα ίσον μια διαχρονική επιλογή στις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Φέτος το φοράς με ένα clutch σε έντονο χρώμα και σανδάλια ή slippers σε γήινο χρώμα. Μια εμφάνιση που μπορείς να κάνεις στο νησί, αλλά και σε κάποια βάφτιση.
  • Μπορεί το total floral να σου φαίνεται τολμηρό, αλλά τα πράγματα είναι πιο απλά και κυμαίνονται στην ίδια φάση με όσα σου είπα για τα pyjama sets. Το φοράς και απλά ολοκληρώνεις με αξεσουάρ σε ουδέτερο χρώμα ή σε χρώμα που υπάρχει ήδη στο μοτίβο που φοράς.