Τα Bershka σου έχουν την τάση της Άνοιξης - Βάλε "δίχτυα" στη ζωή σου

Θα το τολμήσεις;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Τα Bershka σου έχουν την τάση της Άνοιξης - Βάλε

Ψάχνεις τρόπο για να αλλάξεις το στυλ σου; Τα Bershka σου έχουν την τάση της Άνοιξης και σου προτείνουν να βάλεις "δίχτυα" στη ζωή σου. Εσύ θα το τολμήσεις;

Αν λατρεύεις και εσύ το casual look που δίνουν τα πιο 90s τοπάκια, και θες να τονίσεις τις εμφανίσεις σου, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το παρακάτω μπλουζάκι, που έχει γίνει ανάρπαστο.

Μπορεί τώρα να είσαι μέσα λόγω της καραντίνας ναι, ωστόσο όταν τελειώσει όλο αυτό και βγεις πάλι έξω, που θα έχει ανοίξει και ο καιρός αυτό το μπλουζάκι, θα είναι το ιδανικό για σένα, μιας και είναι τόσο ανοιξιάτικο, όσο και καλοκαιρινό.

Το ιδιαίτερο στυλ του, θα σε κάνει να λάμψεις σε όλες σου τις εμφανίσεις χωρίς κόπο και με απλό τρόπο. Το καλύτερο; Είναι οικονομικό και συνδυάζεται εύκολα με πολλά ρούχα που θα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

Κάνε το δικό σου εδώ. Βγαίνει σε δύο χρώματα, ωστόσο επειδή πλησιάζει η άνοιξη και το καλοκαιράκι εμείς στο προτείνουμε σε λευκές αποχρώσεις. Δες και την ολόσωμη φόρμα που θα φοράς όλο το καλοκαίρι.

bershka μπλουζάκι δίχτυ

"Φοβάσαι" το trend με τα δίχτυα που προτείνουν τα Bershka; - Το έχει δοκιμάσει και η Ελένη Φουρέιρα

"Φοβάσαι" το trend με τα δίχτυα; Η Ελένη Φουρέιρα λέει να το τολμήσεις γιατί είναι μοναδικό κομμάτι που θα κάνει την εμφάνισή σου να λάμψει στο λεπτό. Ακόμα το σκέφτεσαι; Τόλμησέ το, καθώς θα αποτελέσει "καυτό" κομμάτι της νέας σεζόν.

Η ίδια ως λάτρης της μόδας παραμένει ενήμερη με όλα τα fashion trends και τολμάει να κάνει εκκεντρικές εμφανίσεις που συζητιούνται!

Αυτή τη φορά ωστόσο, η ίδια αποφάσισε να συνδυάσει κάτι πιο εκκεντρικό, με κάτι πιο απλό και καθημερινό και σου δείχνει ότι ακόμα και με ένα απλό δίχτυ μπορείς να "μαγνητίσεις" όλα τα βλέμματα με εύκολο τρόπο.

TAGS