Best Seller στα Bershka αυτό το denim μαύρο μίνι φόρεμα

Το προλαβαίνεις δεν το προλαβαίνεις είναι συγκλονιστικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Best Seller στα Bershka αυτό το denim μαύρο μίνι φόρεμα

Ένα από τα πιο συγκλονιστικά κομμάτια των καταστημάτων Bershka είναι αυτό το denim μίνι μαύρο φόρεμα και δεν θα το βγάλεις από πάνω σου φέτος το καλοκαίρι. Ανήκει στα best seller και είναι πολύ λογικό.

Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με sneakers για μια πιο casual εμφάνιση, είτε με ψηλά πέδιλα για να κάνεις τα πατώματα να αναστενάξουν τα καλοκαιρινά βράδια. Κοστίζει 25,99€ και μπορείς να το παραγγείλεις κατευθείαν από την επίσημη ιστοσελίδα των καταστημάτων Bershka και να στο φέρουν στην πόρτα σου.

Ντένιμ φόρεμα με τιράντες

  • JOIN LIFE
  • ΑΝΑΦ. 0531/335/800
  • Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M | Ύψος μοντέλου: 5.81 ft / 177 cm
  • Κοντό ντένιμ φόρεμα με τιράντες και λαιμόκοψη σε σχήμα καρδιάς. Εφαρμοστή γραμμή και κλείσιμο πίσω με φερμουάρ.
  • JOIN LIFE Care for fiber: τουλάχιστον 65% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας, όπως η εναλλασσόμενη καλλιέργεια ή η χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Bershka denim φόρεμα

Bershka μαύρο φόρεμα

Bershka μίνι φόρεμα

Μπορείς να το παραγγείλεις απευθείας από εδώ

Αν θέλεις, βέβαια, να πας την εμφάνισή σου σε άλλο επίπεδο εγώ σου προτείνω να συνδυάσεις το συγκλονιστικό αυτό denim φόρεμα με αυτά τα υπέροχα κολιέ από τα H&M. Μιας και στο μπούστο υπάρχει βαθύ άνοιγμα θα ήταν ωραίο να στολίσεις το "κενό" αυτό με κάτι που είναι πρώτο στις τάσεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020.

Όσον αφορά το παπούτσι, εγώ στην θέση σου θα φορούσα αυτά τα μποτάκια από τα καταστήματα Stradivarius για να ξεφύγω και λίγο από τους basic συνδυασμούς!

TAGS