Στα Zara θα βρεις την πιο edgy τσάντα με πέρλες για το καλοκαίρι

Τρέξε να την κάνεις δική σου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα Zara θα βρεις την πιο edgy τσάντα με πέρλες για το καλοκαίρι

Κάνοντας μία βόλτα στο online κατάστημα του Zara, θα βρεις ανάμεσα στα αξεσουάρ που έχει, την πιο edgy τσάντα, η οποία είναι διάφανη βινύλ και έχει πάνω της πέρλες. Κράτησέ τη φέτος το καλοκαίρι στις εξόδους σου και ετοιμάσου να τους εντυπωσιάσεις όλους με το στιλ και τη φινέτσα σου.

Τι κι αν δεν μπορούμε για τώρα να βγούμε από το σπίτι; Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και έτσι θα έχεις την ευκαιρία να κρατήσεις την τσάντα που θα προκαλέσει φρενίτιδα μιας και πρόκειται για ένα πολύ ξεχωριστό κομμάτι.

Φέτος πρέπει να το ρισκάρεις και να τολμήσεις να εντάξεις στη συλλογή σου κομμάτια που είναι πιο διαφορετικά και που δεν μπορείς να δεις να τα κρατάνε πολλές.

Μιας και θα βρεθείς στο online store του Zara, ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα ασετάτ γυαλιά που βρήκαμε και θα χρειαστείς φέτος το καλοκαίρι!

Η τσάντα αυτή σίγουρα αποτελεί ένα από αυτά τα κομμάτια και γι' αυτό το λόγο μόλις την είδαμε στο online store, τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι το αξεσουάρ που χρειάζεσαι για φέτος το καλοκαίρι.

zara τσάντα

Κοστίζει 29,95€ και θα τη βρεις εδώ.

Συνδύασέ την τσάντα με ένα πιο ήσυχο λευκό φόρεμα από τα Zara

Ένα τόσο edgy αξεσουάρ πρέπει να συνδυαστεί με ένα πιο απλό ρούχο όπως αυτό το λευκό φόρεμα που σου προτείνουμε.

Το βρήκαμε στο online store του Zara και θεωρήσαμε πως θα ταιριάζει υπέροχα με την διάφανη τσάντα η οποία έχει κι αυτή πάνω της το λευκό λόγω του ότι έχει πολλές πέρλες.

Κάνε λοιπόν μία βόλτα στο site του Zara και θα μας θυμηθείς εάν τολμήσεις τον συνδυασμό που σου προτείνουμε μιας και θα κλέψεις όλες τις εντυπώσεις.

zara φόρεμα

Κοστίζει 17,95€ και θα το βρεις εδώ.

TAGS