Θα εθιστείς με αυτό το φόρεμα από τα Pull&Bear - Είναι ρομαντικό και μίνι

Κοστίζει κάτω από 20 ευρώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα εθιστείς με αυτό το φόρεμα από τα Pull&Bear - Είναι ρομαντικό και μίνι

Είναι μίνι αλλά παραμένει πολύ ρομαντικό. Στο έχουμε βρει στα Pull&Bear και ετοιμάσου γιατί αυτό το φόρεμα θα γίνει ο επόμενος σου εθισμός για την Άνοιξη. Πάντως έγινε ο δικός μας.

Το έχουμε πει και το ξαναλέμε άλλη μια φορά. Φέτος την Άνοιξη θα είναι η χαρά των ρομαντικών με τα παστέλ χρώματα να έρχονται και να μας φέρνουν δροσιά και αισιοδοξία. Το συγκεκριμένο ρούχο που επιλέξαμε να σου προτείνουμε σήμερα, εδώ στο Youweekly είναι ένα "καυτό" μίνι φόρεμα με σκίσιμο μάλιστα στην άκρη.

Μπορεί να ακούγεται τολμηρό - και εν μέρη είναι - ωστόσο το print του και το χρώμα του το κάνουν πάρα πολύ ρομαντικό. Μόλις το δεις θα θες να είναι καλοκαίρι για να μπορέσεις να το φορέσεις.

Το ρομαντικό μίνι φόρεμα από τα Pull&Bear που θα σου γίνει εθισμός

Η αλήθεια είναι ότι είναι κυρίως για τις ζεστές ημέρες καθώς εκτός από το ότι είναι κοντό είναι και αμάνικο ενώ βγαίνει σε παλ κίτρινο χρώμα που του ταιριάζει απίστευτα. Το καλύτερο δε είναι ότι κοστίζει κάτω από 20€.

Το print του είναι καρό και θυμίζει λίγο κάτι φορέματα που φορούσαμε μικρές στα 90s ενώ εκτός από πέδιλο θα ήταν μούρλια με ένα λευκό αθλητικό. Αυτό θα μπορούσε να είναι sneaker αλλά και ένα απλό πάνινο παπούτσι που θα φέρει και πιο πολύ δροσιά τις ημέρες που κάνει ζέστη... και στην Ελλάδα την έχουμε την θερμοκρασία μας το καλοκαίρι.

Επίσης έχει και αυτό το ιδιαίτερο κόψιμο στην άκρη που είναι να πεθαίνεις αλλά και για να τον "πεθάνεις" άμα αυτός είναι ο στόχος! Μάλιστα τα Pull&Bear έχουν και sneakers σε σούπερ τιμή που θα ολοκληρώσουν το σύνολό σου χωρίς να χαλάσεις καν πάνω από 50€. Μπορείς να τα δεις εδώ.

Short dress with straight-cut neckline

17.99 €

κίτρινο μίνι φόρεμα Pull&Bear

Μπορείς να το βρεις απευθείας εδώ

TAGS