Αυτά τα παπούτσια στα Stradivarius έχουν χτυπήσει κόκκινο σε πωλήσεις

Βολικά και οικονομικά

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτά τα παπούτσια στα Stradivarius έχουν χτυπήσει κόκκινο σε πωλήσεις

Αυτά τα παπούτσια στα Stradivarius έχουν χτυπήσει κόκκινο σε πωλήσεις. Θα τα φοράς από το πρωί στο γραφείο μέχρι και το βράδυ καθώς είναι άνετα και σίγουρα το χρώμα τους είναι η απόλυτη τάση για φέτος το χειμώνα.

Τα λευκά πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα. Ειδικά όταν αναπαυτικό τακούνι.

Τα πέδιλα με χαμηλό τακούνι είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και το βράδυ με ένα καλό σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω.

Εμείς βρήκαμε αυτό το ζευγάρι στα Stradivarius που κοστίζει μόνο 25 ευρώ.Αν είσαι extreme δες και αυτά τα απίστευτα μποτάκια.

High heel strappy sandals

25,99 €

Stradivarius πέδιλα

Θα τα βρεις εδώ

Οι τάσεις στα παπούτσια για το 2020

Thigh highs ή over the knee μπότες για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι

Αν και γενικότερα οι μπότες δεν είναι συνηθισμένες κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, τα τελευταία χρόνια οι κορυφαίοι σχεδιαστές τις τοποθετούν στις κορυφαίες θέσεις των τάσεων, ακόμη και γι’ αυτή τη ζεστή σεζόν.

Μυτερές μπότες και μποτάκια με κορδόνια που θυμίζουν μάγισσα

Πρόκειται για μια από τις ιδιαίτερες τάσεις της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 στα παπούτσια. Οι witch boots, όπως είναι διεθνώς γνωστές, θα αποτελέσουν top shoe trend φέτος.

Παπούτσια με περίτεχνα γεωμετρικά σχήματα στα τακούνια

Τα τελευταία χρόνια οι διάσημοι σχεδιαστές εισάγουν όλο και περισσότερο την τάση των περίτεχνων τακουνιών στα παπούτσια τους. Πρόκειται για έργα τέχνης σε γεωμετρικά σχήματα που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα.

Πολύχρωμα αθλητικά παπούτσια και sock sneakers

Τα αθλητικά παπούτσια πλέον δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο. Αποτελούν ένα fashionable κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας.Προσφέρουν άνεση, αλλά και υπέροχο στυλ στο ντύσιμο και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ