H «Τέλεια ληστεία» στα Pull&Bear - Πανικός με το κόκκινο νεσεσέρ που χωράει παντού

Εμπνευσμένο από τη σειρά του Netflix - La Casa de papel

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H «Τέλεια ληστεία» στα Pull&Bear - Πανικός με το κόκκινο νεσεσέρ που χωράει παντού

Τα καταστήματα των Bershka πριν κλείσουν και τώρα πλέον η διαδικτυακή τους σελίδα έχουν την απίστευτο συλλογή από το «La casa de papel» ή όπως μεταφράζεται στα ελληνικά της «Τέλειας ληστείας». Στην συλλογή αυτή θα βρεις ένα νεσεσέρ το οποίο προκαλεί. Χωράει τα καλλυντικά σου και χωράει παντού.

Όλες οι γυναίκες χρειάζεται να έχουμε ένα νεσεσέρ στην τσάμπα μας για να κρατάμε σε τάξη τα προϊόντα ομορφιάς μας, αλλά και ότι άλλο γυναικείο έχουμε μέσα σε αυτή. Ωστόσο, αν είσαι από τις γυναίκες που δεν παίρνουν καλλυντικά μαζί, μπορείς να το έχεις στο σπίτι και να είναι όλα τακτοποιημένα.

Το νεσεσέρ «Η Τέλεια Ληστεία (La Casa de Papel)» από τα Pull&Bear είναι σε κόκκινο χρώμα, με κείμενο στο μπροστινό τμήμα. Έχει άνοιγμα με φερμουάρ στο πάνω μέρος με μαύρο pull tab.

Επίσης, έχει τουλάχιστον 50% οργανικό βαμβάκι. Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν στην προστασία της βιοποικιλότητας όπως η εναλλασσόμενη καλλιέργεια ή η χρήση φυσικών λιπασμάτων. Δες εδώ ακόμη 3 τσαντάκια που είναι απίστευτα.

Κόκκινο νεσεσέρ 19.99 €

Pull&Bear νεσεσέρ La casa de papel

Τι πρέπει να έχουμε όλες οι γυναίκες μέσα στο νεσεσέρ μας

  • 1. Make up Απαραίτητο! Κρύβει σπυράκια ατέλειες και χρόνια. Πρέπει να δεις ποιο σου ταιριάζει και σε ποια απόχρωση. Καλό είναι πριν αγοράσεις κάτι να ζητήσεις πρώτα δείγμα.
  • 2. Σκιές Μία συσκευασία με τρεις αποχρώσεις είναι ότι χρειάζεσαι για το νεσεσέρ σου. Προτίμησε να έχεις μια ανοιχτή μια μπεζ και μια σκούρη. Την μπεζ θα την βάζεις το πρωί και την σκούρη το βράδυ ενώ την μπεζ θα την χρησιμοποιήσεις για κάτω απο το φρύδι για να δώσεις λάμψη στο βλέμμα σου.
  • 3. Μάσκαρα Η μάσκαρα δίνει ένταση και δύναμη στο μάτι
  • 4. Eyeliner ή μαύρο μολύβι Αν δεν ξέρεις να βάζεις eyeliner μην το αγοράσεις και σου είναι άχρηστο αν πάλι ξέρεις δοκίμασε ένα με ειδικό πινελάκι που είναι πολύ εύκολο στην τοποθέτησή του. Αν πάλι βολεύεσαι με το μολύβι μπορείς και αυτό.
  • 5 Ρουζ Η απόχρωση του ρουζ σου πρέπει να είναι ανάλογη με τα χρώματα της επιδερμίδας σου.
  • 6. Κραγιόν Η απόχρωση του κραγιόν πρέπει να είναι περίπου ίδια με του ρουζ. Δηλαδή δεν γίνεται να βάλεις κόκκινο κραγιόν με καφέ ρουζ δεν θα σ’ αρέσει ούτε εσένα οπτικά.
  • 7 Πούδρα Mια πολύ καλή επιλογή για την πούδρα σου είναι της Radiant η οποία είναι ότι πρέπει για να τελειοποιήσεις το μακιγιάζ σου και έχει ελαφριά υφή.
  • 9. Πινέλο Σίγουρα χρειάζεσαι 2 πινέλα ένα για το ρουζ και ένα για την σκιά.
  • 10. Άρωμα: Το αγαπημένο σου άρωμα είναι το βασικό!
TAGS