Θα του βγουν τα... μάτια με αυτό το τζιν από τα Bershka - Must have για το καλοκαίρι 2020

Θα το λατρέψει

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Θα του βγουν τα... μάτια με αυτό το τζιν από τα Bershka - Must have για το καλοκαίρι 2020

Θα του βγουν τα μάτια του καλού σου με αυτό το τζιν από τα Bershka που είναι και must have για το καλοκαίρι 2020. Με σκισίματα και σε ανοιχτό χρώμα είναι ότι πρέπει για να το φοράς στις εξόδους σου.

Τα τζιν καλώς ή κακώς είναι ένα από τα αγαπημένα μας κομμάτια αλλά και από τα πολύ βασικά στην ντουλάπα μας. Παίζει μεγάλο ρόλο όμως πως τα φοράμε.

Αν θέλουμε ένα casual ντύσιμο ή κάτι πιο extreme και πάντα παίζει ρόλο και που τα φοράμε αλλά και τι ώρα.

Εμείς βρήκαμε αυτό το τζιν με σκισίματα από τα Bershka και το λατρέψαμε. Είναι μοδάτο και θα μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα.Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

Τζιν Μom Fit με σκισίματα

29.99 €

Bershka τζιν

Παντελόνι ντένιμ ξεβαμμένο με 5 τσέπες, ψηλόμεσο ελαφρώς φαρδύ, με μπατζάκια που στενεύουν στο ύψος του αστραγάλου και ξέφτια στο κάτω μέρος. Κλείσιμο μπροστά με κρυφό φερμουάρ με πατιλέτα και μεταλλικό κουμπί.

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: 36 | Ύψος μοντέλου: 5.81 ft / 177 cm

Θα το βρείτε εδώ

Πως να συνδυάσεις το τζιν σου

Moms ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με μακρυμάνικο top

Ήξερες ότι τα ψηλόμεσα φαρδιά τζιν σχεδιάστηκαν πρώτη φορά το 1980; Και φυσικά, αγαπήθηκαν πολύ από τις γυναίκες μέσης ηλικίας, οι οποίες ήθελαν να κρύψουν τις ατέλειες τους. Για να το φορέσεις όμως με μοντέρνο τρόπο, επίλεξε το top που θα διαλέξεις να είναι εφαρμοστό και να το βάλεις κάτω από το παντελόνι.

Με biker δερμάτινο τζάκετ

Εκτός από το παλτό, το οποίο είναι από μόνο του ένα κομμάτι statement, υπάρχει και άλλη εναλλακτική για εσένα που θέλεις να κάνεις την εμφάνιση πιο edgy. Φόρεσε ένα δερμάτινο biker τζάκετ σε μαύρο χρώμα και ολοκλήρωσε το look με μαύρα μποτάκια, τα οποία θα δέσουν όλο το ντύσιμο.

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με πουκάμισο

Το τζιν της μαμάς μπορεί να σχεδιάστηκε το 1980, όμως η τάση κορυφώθηκε την δεκαετία του 90, όπου οι γυναίκες προτίμησαν να το φορέσουν με πουκάμισα με διάφορα μοτίβα και σχέδια.

Ψηλόμεσο τζιν με λευκό T shirt

Από τους πιο απλούς συνδυασμούς είναι ο παρακάτω! Φόρεσε το πιο απλό λευκό T shirt που διαθέτεις στην ντουλάπα σου, γύρισε τα ρεβέρ στο ψηλόμεσο τζιν σου και είσαι έτοιμη για όλες τις πρωινές δουλειές ή τις απλές καθημερινές σου βόλτες

TAGS