Stradivarius: Με αυτό το λευκό τζιν τα πόδια σου θα δείχνουν δυο μέτρα

Σε μοναδική τιμή

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Stradivarius: Με αυτό το λευκό τζιν τα πόδια σου θα δείχνουν δυο μέτρα

Θέλεις να δείξουν πιο μακριά τα πόδια σου; Το τζιν αυτό από τα Stradivarius είναι η λύση, είναι λευκό και ένα από τα χρώματα που σε κολακεύουν και κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά.

Το λευκό γενικά είναι δύσκολο χρώμα, ωστόσο στα παντελόνια είναι μια αγαπημένη επιλογή, καθώς σε δείχνει πιο ψηλά, όταν μιλάμε για high waisted τζίν.

Επίσης είναι μια επιλογή που την συνδυάζεις πανεύκολα και που σίγουρα θα την λατρέψεις όσο εμείς χειμώνα - καλοκαίρι.

Εμείς βρήκαμε στα Stradivarius αυτό το λευκό τζιν και είναι και σε προσφορά.Για να δώσεις ένα πιο trendy αέρα μπορείς να τα συνδυάσεις με αυτά τα εντυπωσιακά πέδιλα.

Super high waist jeans

19,99 €

Stradivarius λευκό τζιν

Θα το βρεις εδώ

Πως να φορέσεις το λευκό τζιν

Λινό πουκάμισο

Ένας συνδυασμός που φωνάζει καλοκαίρι όσο και το παγωτό. Ιδανικός για πρωινές και απογευματινές εμφανίσεις, δεν γίνεται να σε απογοητεύσει ποτέ. Μπορείς να ολοκληρώσεις το look με ένα ζευγάρι ψηλά σανδάλια στο χρώμα του δέρματος και μικρές αλυσίδες στο λαιμό

Με τολμηρά αξεσουάρ

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω αυτό το ρούχο είναι λευκός καμβάς. Αν το συνδυάσεις με ένα απλό λευκό t-shirt αναδεικνύει χρώματα και σχήματα που ίσως δυσκολευόσουν να συνδυάσεις. Ένα χρωματιστό ζευγάρι σκουλαρίκια με φουντίτσες ή μια τσάντα τολμηρή ταιριάζουν απόλυτα με αυτό το outfit

Λευκό με λευκό

Μια επιλογή τόσο κλασική όσο και σικ. Το total white look αποπνέει αβίαστα αθωότητα και καθαρότητα. Συνδύασε το λευκό τζιν με λευκό μπλουζάκι, ζακέτα ή και λευκά παπούτσια και δημιούργησε ένα σύνολο φρέσκο και νεανικό ιδανικό για το καλοκαίρι.

Λευκό με μαύρο

Μπορεί το κατάλευκο σύνολο να είναι τέλειο, ωστόσο δεν θα μπορούσα να αφήσω απ’έξω ακόμα μια κλασική αλλά καθόλου ξεπερασμένη επιλογή. Το λευκό τζιν συνδυάζεται και τονίζεται εξαιρετικά σε συνδυασμό με μαύρο τοπ, παπούτσια και αξεσουάρ.

Με κιμονό

Τα κιμονό τις τελευταίες σεζόν έχουν μπει στην καθημερινότητα μας για τα καλά. Μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους και σε πολλές περιστάσεις. Αν θέλεις να κάνεις μια casual αλλά μοναδική εμφάνιση συνδύασε αυτά τα δύο στοιχεία.