Σοκ στα Bershka με αυτή την γαλάζια τσάντα - Δεν θα την αφήνεις από τα χέρια σου το καλοκαίρι του 20

Τρέξε να την κάνεις δική σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκ στα Bershka με αυτή την γαλάζια τσάντα - Δεν θα την αφήνεις από τα χέρια σου το καλοκαίρι του 20

Κανονικό σοκ έχουμε πάθει από τη στιγμή που είδαμε αυτή τη γαλάζια τσάντα από τα καταστήματα Bershka, και μπορούμε να σου εγγυηθούμε πως αν την κάνεις δική σου δε θα την αφήσεις στιγμή από τα χέρια σου για το καλοκαίρι του 2020.

Μπορεί προς το παρόν να μην έχεις τη δυνατότητα να πας για ψώνια, ωστόσο τα Bershka σου δίνουν την ευκαιρία να βρεις όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι με μία μόνο αναζήτηση στο online store.

Το γαλάζιο αυτό τσαντάκι που σου βρήκαμε είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές σου βόλτες και πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου μιας και θα σε βολέψει στις εμφανίσεις σου από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Μιας και θα μπεις στο online store του Bershka, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το cargo παντελόνι που αποτελεί την απόλυτη τάση για το 2020.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και με αυτό το τσαντάκι θα μπορέσεις να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις στις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου.

Γαλάζια τσάντα δερματίνη bershka

Κοστίζει 15,99 και θα το βρεις εδώ.

Συνδύασε το γαλάζιο τσαντάκι με την πιο στιλάτη Def Leppard μπλούζα από τα Bershka

Εάν θέλεις να δώσει μία πιο ροκ πινελιά στην ντουλάπα σου, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο online store του Bershka και να κάνεις δικό σου αυτό το μωβ τοπάκι που έχει προκαλέσει κανονική φρενίτιδα από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε.

Μπορείς να τη συνδυάσεις υπέροχα με το γαλάζιο τσαντάκι που σου προτείναμε και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Ήρθε η ώρα να κάνεις το επόμενο βήμα και να τολμήσεις για ένα πιο edgy look που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου φέτος το καλοκαίρι.

Τι περιμένεις λοιπόν; Μπες γρήγορα στο online store και ξεκίνα τα ψώνια σου.

Def Leppard τοπάκι bershka

Κοστίζει 9,59 και θα τη βρεις εδώ.

TAGS