Fan του La Casa de Papel; Τα Pull&Bear έχουν την ιδανική τσάντα θαλάσσης

Πάρε μαζί τους αγαπημένους σου "ληστές"

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Fan του La Casa de Papel; Τα Pull&Bear έχουν την ιδανική τσάντα θαλάσσης

Είσαι και εσύ fan του La Casa de Papel; Τότε τα Pull&Bear σου έχουν την ιδανική τσάντα θαλάσσης που δεν θα αποχωρίζεσαι από πάνω σου. Μην το σκέφτεσαι άλλο και κάνε την δικιά σου αμέσως.

Το «La Casa de Papel» αδιαμφισβήτητα είναι από τις πιο διάσημες τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως, με εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο να μην ξεκολλούν από την οθόνη τους όταν κυκλοφορεί νέα σεζόν.

Και αυτό είναι κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε να παραμείνει απαρατήρητο και στον χώρο της μόδας. Όπως έχει παρατηρηθεί, δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν τις απόκριες να ντυθούν όπως οι αγαπημένοι τους ληστές.

Η Pull&Bear δημιούργησε μια αποκλειστική κολεξιόν που εμπνέεται από τη σειρά και τους εμβληματικούς της χαρακτήρες, η οποία έχει βγει ήδη προς πώληση.

Κάνε την δικιά σου εδώ.

Μαύρη τσάντα shopper - La Casa de Papel x Pull&Bear

La Casa de Papel  Pull&Bear τσάντα θαλάσσης

Η κολεξιόν εμπνέεται από την ατμόσφαιρα της σειράς και υιοθετεί συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στοιχεία, όπως το λογότυπο της σειράς La Casa de Papel, τη μάσκα του ή το μυθικό “Bella Ciao”. Ακόμη, έρχεται γεμάτη με στοιχεία που κλείνουν το μάτι στον νέο κύκλο.

Στην αποκλειστική κολεξιόν θα βρεις μπλούζες και hoodies που καλύπτονται από picture prints, λογότυπα και λεπτομέρειες από την ιστορία. Ανάμεσα στα κομμάτια-κλειδιά βρίσκεται η μυθική τζιν κόκκινη ολόσωμη φόρμα, που είναι το πιο αναγνωρίσιμο κομμάτι, όχι μόνο για τους θαυμαστές της σειράς αλλά και για όλο τον κόσμο.

Ξεχωρίζουν, επίσης, τα τζιν bomber τζάκετ, οι μπλούζες και τα φούτερ. Τα looks της κολεξιόν ολοκληρώνονται με αξεσουάρ, κάλτσες, καπέλα, μια τσάντα tote και ένα νεσεσέρ.

Το κόκκινο, το λευκό και το μαύρο χρώμα είναι οι πρωταγωνιστές της κολεξιόν Pull&Bear x La Casa de Papel, όπως και στην σειρά. Να αναφέρουμε ωστόσο και μια πρόσφατη είδηση για την «Ρακέλ» της σειράς, η οποία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Δείτε τι ανέφερε η ίδια για την κατάστασή της.

TAGS