H&M: Το καλοκαίρι έρχεται και δεν πρέπει να λείπει αυτό το αντικείμενο από τη ντουλάπα σου

Είναι απαραίτητο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
H&M: Το καλοκαίρι έρχεται και δεν πρέπει να λείπει αυτό το αντικείμενο από τη ντουλάπα σου

Το καλοκαίρι έρχεται και δεν πρέπει να λείπει αυτό το αντικείμενο από τα H&M από τη ντουλάπα σου. Θα το φοράς συνέχεια στην παραλία και θα και νιώθεις άνετη αλλά και μοντέρνα με την επιλογή σου αυτή σίγουρα.

Τα καφτάνια είναι σίγουρα το ρούχο του καλοκαιριού. Τα φοράς γιατί είναι αέρινα και σου δίνουν έναν άλλο στυλ και αέρα στην παραλία. Μοντέρνα και συνδυάζονται πάρα πολύ εύκολα, ενώ πάνε με όλα τα μαγιό που έχεις σχεδόν στην συλλογή σου.

Εμείς βρήκαμε αυτό το μαύρο από τα H&M και πραγματικά το λατρέψαμε καθώς είναι αέρινο, αλλά και ότι χρειαζόμαστε να έχουμε πάνω μας το καλοκαίρι.

Beach kaftan

24,99 €

H&M αντικείμενο καλοκαίρι

Θα το βρεις εδώ

Μιας και θα μπεις στο online store του H&M, ρίξε μια ματιά και σε αυτό το υπέροχο φλοράλ τοπάκι που δεν πρέπει να χάσεις.

Πως να φορέσεις το καφτάνι σου και εκτός παραλίας

  • Μία επιλογή όταν θες να κάνεις μία αέρινη και καλοκαιρινή εμφάνιση με ένα φόρεμα, χωρίς όμως να είναι πολύ επίσημο. Κεντήματα, φούντες και λιτές γραμμές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει ένα καφτάνι και το βοηθά να προσαρμόζεται και να ταιριάζει σχεδόν σε κάθε σωματότυπο. Κι αν στις διακοπές το φοράς σκέτο με τα σανδάλια σου, στην πόλη μπορείς να κάνεις accessorizing, ανάλογα με το ύφος που θες να πετύχεις και το προσωπικό σου στιλ.
  • Με μία ζώνη στη μέση, με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια, ένα mix & match στα κολιέ ή στα βραχιόλια, ένα καφτάνι μπορεί να μετατραπεί από ένα στιλάτο outfit παραλίας σε ένα εντυπωσιακό look για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου κι εκτός αυτής. Φυσικά μπορείς εκτός από τα σανδάλια να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή ακόμα και με τα mules σου
TAGS