ΒSB: Αυτό το βασικό μπλουζάκι που βγαίνει σε 9 χρώματα πρέπει να το αγοράσεις ASAP

Πρέπει όλες να το έχουμε!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΒSB: Αυτό το βασικό μπλουζάκι που βγαίνει σε 9 χρώματα πρέπει να το αγοράσεις ASAP

Ένα βασικό μπλουζάκι σε οποιοδήποτε χρώμα, αλλά κυρίως σε μαύρο ή λευκό, πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Ωστόσο, για όσες δεν έχετε αυτό από τα BSB πρέπει να το αγοράσετε ASAP. Βγαίνει σε 9 διαφορετικά χρώματα για να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

Τα κλασικά μπλουζάκια, αυτά τα κοντομάνικα χωρίς στάμπες είναι ένα διαχρονικό κομμάτι. Ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα και ανάλογα τους κατάλληλους πάντα συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις, ανεξαρτήτου ώρας.

Αν δεν το έχεις πρέπει να το αποκτήσεις και στο βρήκα στο διαδικτυακό κατάστημα των BSB σε πολύ οικονομική τιμή. Μπορείς να το αγοράσεις και online.

Αυτό είναι το βασικό μπλουζάκι των BSB

ΒΑΣΙΚΟ T-SHIRT ΜΕ V-ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ - € 19,90

Πρόκειται για το κοντομάνικο t-shirt, με λαιμόκοψη σε σχήμα V, το οποίο είναι σε κανονική γραμμή.

ΒSB βασικό μπλουζάκι

Ωστόσο, ακόμη και αν δεν είσαι φαν των πουκάμισων, με αυτό από την νέα συλλογή των BSB, πρόκειται να φας κόλλημα. Είναι πολύχρωμο και μαζί του, θα κάνεις απίστευτους καλοκαιρινούς συνδυασμούς. Τόσο πρωινούς, όσο και βραδινούς.

Συνδύασε το βασικό μπλουζάκι των BSB με αυτό το τζιν παντελόνι

Ψάχνεις το ιδανικό και stylish τζιν παντελόνι για τις Ανοιξιάτικες βόλτες σου για όταν βγούμε από την καραντίνα; Το βρήκες στο διαδικτυακό κατάστημα των BSB και είναι τέλειο. Είναι σε boyfit γραμμή και το συγκεκριμένο που θα δεις παρακάτω ονομάζεται Sandra.

Το συγκεκριμένο τζιν από την συλλογή των BSB δεν είναι ένα κλασικό. Αφού τα σκισίματα που έχει στα μπατζάκια το κάνει ιδιαίτερο. Καθώς, δεν έχει μόνο τα συνηθισμένα.

SANDRA BOYFIT ΤΖΙΝ ΜΕ ΚΟΡΔΟΝΙ - 79,90€

Πρόκειται για το μεσοκάβαλοι τζιν παντελόνι με σκισίματα και κορδόνι στην μέση του. Είναι σε στιλ boyfit και κλείνει στο μπροστινό μέρος με κουμπί, αλλά και φερμουάρ. Επίσης είναι πεντάτσεπο.

BSB boyfit παντελόνι

Αν ωστόσο, αν δεν σου αρέσει το boyfit επέλεξε το paperbag που είναι μια από τις φετινές hot τάσεις.

TAGS