3 απίστευτα παντελόνια από τα Pull&Bear έπεσαν κάτω από τα 20 ευρώ

Απίστευτη προσφορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
3 απίστευτα παντελόνια από τα Pull&Bear έπεσαν κάτω από τα 20 ευρώ

Θα πάθεις σοκ με τις απίστευτες προσφορές που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Pull&Bear. Συγκεκριμένα σε 3 παντελόνια της συλλογής τους, οι τιμές έπεσαν κάτω από τα 20 € και έχουν πάρει «φωτιά» στις πωλήσεις.

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε στο σπίτι μας και να μην έχουμε την δυνατότητα να βγούμε έξω και να απολαύσουμε τον καλό καιρό, ωστόσο σε λίγο καιρό η καραντίνα θα τελειώσει και θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε με άνεση τις βόλτες μας. Για αυτό και πρέπει να «εξοπλιστείς» με μοδάτα ρούχα από τώρα για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου.

Για να γίνει αυτό, θα σε βοηθήσουμε εμείς! Αφού, κάναμε μια γρήγορα έρευνα αγοράς στο διαδικτυακό κατάστημα των Pull&Bear και συγκεκριμένα στην κατηγορία με τις προσφορές. Όλα τα κομμάτια τους είναι απίστευτες και σε τέλειες τιμές.

Σε αυτή λοιπόν την κατηγορία, θα βρεις 3 απίστευτα παντελόνια για ατελείωτες βόλτες μετά την καραντίνα. Κοστίζουν κάτω από 20 € και δεν πρέπει να τα χάσεις,

Γυαλιστερό παντελόνι trumpet - 11.49

Γυαλιστερό παντελόνι trumpet Pull&Bear

Τζιν παντελόνι mom fit με μπροστινές πιέτες - 14,99

Pull&Bear Τζιν παντελόνι mom fit με μπροστινές πιέτες

Τζιν παντελόνι culotte με λεπτομέρεια από σκισίματα - 17,99

Τζιν παντελόνι culotte Pull&Bear με λεπτομέρεια από σκισίματα

Ωστόσο, στα Pull&Bear θα βρεις 3 απίθανες θήκες για το κινητό και είναι σε πολύ οικονομικές τιμές. Μάλιστα, σε πωλήσεις στο διαδικτυακό τους κατάστημα έχουν πάρει «φωτιά».

Συνδύασε όποιο παντελόνι θέλεις από τα 3 με αυτό το μπλουζάκι με στάμπα από τα Pull&Bear

Από την πρώτη κιόλας μέρα που κυκλοφόρησε αυτό το μπλουζάκι με στάμπα στο online κατάστημα του Pull&Bear, οι γυναίκες σκοτώνονται για να το κάνουν δικό τους και όχι άδικα, αφού πρόκειται για ένα ρούχο που μπορείς να φορέσεις σε κάθε περίπτωση.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας τα πιο στιλάτα ρούχα, τα οποία θα βρούμε στο online store του Pull&Bear. Εμείς με μία απλή βόλτα που κάναμε βρήκαμε όλα τα κομμάτια που χρειάζεσαι και δεν πρέπει να τα χάσεις σε καμία περίπτωση.

Μιας και θα μπεις στο online store του Pull&Bear, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή την πανέμορφη πράσινη φούστα που είναι ιδανική για το καλοκαίρι.

Το συγκεκριμένο μπλουζάκι που βρήκαμε είναι ιδανικό για τις πρωινές σου εμφανίσεις και έτσι δεν γίνεται να λείπει από την ντουλάπα σου.

Pull&Bear μπλουζάκι

Μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 12,99€. Θα τη βρεις εδώ.

TAGS