Απίστευτες προσφορές στα Stradivarius - Κάτω από 10 ευρώ έπεσε η τιμή του μαύρου φορέματος με τούλι

Πρόλαβε το πριν εξαντληθεί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτες προσφορές στα Stradivarius - Κάτω από 10 ευρώ έπεσε η τιμή του μαύρου φορέματος με τούλι

Κορίτσια μου, οι προσφορές που έχουν ξεκινήσει σε όλα τα διαδικτυακά καταστήματα είναι «φωτιά» και την συγκεκριμένη δεν πρέπει να την χάσεις, αφού είναι απίστευτη. Η τιμής ενός μαύρου φορέματος με τούλι από τα Stradivarius έπεσε κάτω από τα 10 € και ξεπουλάει σαν τρελό.

Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε ένα μαύρο φόρεμα στην ντουλάπα μας, ότι μήκος η σχέδιο και αν είναι αυτό. Είναι ένα βασικό κομμάτια που μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ με ότι χρώμα, κόσμημα και παπούτσι θελήσουμε εμείς.

Φόρεμα και ... εκπτώσεις είναι δυο λέξεις που η γυναίκα λατρεύει να ακούει! Για αυτό και αυτή η έκπτωση του μαύρο φορέματος ξετρελαίνει. Το βρήκαμε στα Stradivarius και έχει τύπωμα πουά, αλλά και τούλι.

Μίνι φόρεμα από τούλι με τύπωμα πουά - Μόνο με 7,99 € από 15,99 € που ήταν η αρχική του τιμή

Stradivarius μαύρο φόρεμα με τούλι

Ωστόσο, αυτή την έκπτωση που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius δεν πρέπει επίσης να την χάσεις, αφού είναι απίστευτη. Θα βρεις σε μοναδική τιμή online ένα τζιν μπουφάν που μπορεί να φορεθεί όλους τους μήνες του χρόνου με ότι εσύ θελήσεις σε συνδυασμό.

Με τι μπορώ να φορέσω το μαύρο φόρεμα με τούλι από τις προσφορές των Stradivarius

  • Τα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις με ένα μαύρο φόρεμα, είναι πολλά και διαφορετικά, ανάλογα το στυλ σου αλλά και την περίσταση όπου θέλεις να τα βάλεις. Για πιο επίσημη έξοδο, τόλμησε με έντονα χρώματα στα παπούτσια όπως κόκκινο, μπλε, μοβ, ενώ για πιο σικ εμφανίσεις επίλεξε το nude χρώμα που δένει άψογα. Το ασημί και το χρυσό χρώμα επίσης ταιριάζουν τέλεια με αυτό το χρώμα φορέματος, για βραδινή και επίσημη έξοδο.
  • Σκουλαρίκια - Εδώ μπορείς να παίξεις με το μάκρος και το στυλ των σκουλαρικιών, καθώς ανάλογα το στυλ του φορέματος μπορείς να κινηθείς σε πιο boho επιλογές αλλά και σε κρίκους, κρεμαστά, ασημένια και χρυσά σκουλαρίκια. Επίλεξε αυτό που αγαπάς και εντυπωσίασε με το μοναδικό σου στυλ.
  • Ζώνη - Αν θέλεις να σπάσεις τη μονοτονία του μαύρου φορέματος, μπορείς να φορέσεις μια ζώνη σε απόχρωση μπεζ/καφέ που ταιριάζει άψογα σε κάθε στυλ. Μια χρυσή ζώνη είναι τέλεια για πιο επίσημες εμφανίσεις, ενώ αν θέλεις ένα πιο νεανικό look, διάλεξε φωτεινές αποχρώσεις που δένουν με το υπόλοιπο ντύσιμο.
  • Κολιέ - Ένα χρυσό ή ασημί κολιέ ταιριάζει τέλεια με το μαύρο σου φόρεμα. Για πιο νεανικό και καθημερινό look, επίλεξε ένα ασημένιο κρεμαστό κολιέ, με σχέδια της επιλογής σου. Ένα χρυσό που ταιριάζει ιδανικά σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Για σικ look, διάλεξε ένα κολιέ με μεγάλες πέτρες σε χρώματα που δένουν με το υπόλοιπο ντύσιμο.