Στην νέα κολεξιόν των Stradivarius «έσκασε» ένα ζευγάρι sneakers με 20 ευρώ

Τρέξε να τα προλάβεις πριν εξαντληθούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην νέα κολεξιόν των Stradivarius «έσκασε» ένα ζευγάρι sneakers με 20 ευρώ

Θέλεις sneakers για τις καθημερινές σου βόλτες, ωστόσο σε μια πολύ καλή και προσιτή τιμή; Ε τότε, σου βρήκαμε τα καλύτερα από την νέα κολεξιόν των Stradivarius. «Έσκασε» ένα ζευγάρι το οποίο είναι πολύ μοδάτο και εντυπωσιακό, το οποίο μπορείς να αγοράσεις μόνο με 20 €.

Σίγουρα μετά την καραντίνα θα θέλεις να είσαι όλη την ώρα έξω για να γεμίσεις τον χρόνο που έχασες κλεισμένη μέσα στο σπίτι σου. Οι βόλτες θα είναι ατελείωτες, ωστόσο δεν κάνουν όλα τα παπούτσια για πολύ περπάτημα. Θέλεις ένα που θα είναι άνετο με πάτο, αλλά θα ταιριάζει με τα looks σου.

Αυτό λοιπόν το παπούτσια θα το βρεις στην νέα κολεξιόν των Stradivarius και συγκεκριμένα, αφού ακόμη τα καταστήματα δεν έχουν ανοίξει στο διαδικτυακό τους κατάστημα. Μπορείς να το παραγγείλεις, να έρθει έξω από την πόρτα σου και να το φορέσεις με το που η καραντίνα τελειώσει για να μην τρέχεις μετά στα καταστήματα.

Συνδύασε το με όλα σου τα ρούχα, αφού είναι λευκό και ταιριάζει με όλα τα χρώματα. Μπορείς να το φορέσεις μέχρι και με το αγαπημένο σου φόρεμα.

Αθλητικά παπούτσια με λεπτομέρεια κομμάτια - 19,99 €

Stradivarius sneakers

Για απίστευτες συνδυασμούς το καλοκαίρι, συνδύασε τα sneakers σου από την νέα κολεξιόν των Stradivarius με ένα σορτσάκι. Ετοιμάζεσαι για τις βόλτες σου τώρα που θα τελειώσει η καραντίνα; Αν ναι τότε αυτό είναι το πιο καυτό σορτσάκι των Stradivarius και το καλύτερο; Κοστίζει μόνο 15,99 ευρώ.

Μετά την καραντίνα, συνδύασε τα λευκά sneakers των Stradivarius με αυτό το θεϊκό skinny jogger παντελόνι

Αυτό το υπέροχο skinny jogger παντελόνι που βρήκαμε στο online κατάστημα του Stradivarius, είναι ιδανικό για φέτος το καλοκαίρι και μπορείς να το βρεις αυτή τη στιγμή σε έκπτωση, 50% κάτω από την αρχική τιμή του, προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις.

Μιας και θα μπεις στο online store του Stradiavarius, ρίξε μια ματιά και σε αυτή τη μίνι τσάντα που θα κρατάς όλο το καλοκαίρι του 2020.

Τα Stradivarius σου έχουν για ακόμα μία φορά τη λύση μιας και σου προτείνουν το πιο βολικό παντελόνι που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Τα jogger παντελόνια αποτελούν χωρίς αμφιβολία το νούμερο 1 trend της σεζόν και το συγκεκριμένο στο λευκό του χρώμα μπορεί να φορεθεί άνετα φέτος το καλοκαίρι.

Jogger παντελόνι Stradivarius

Το καλύτερο απ' όλα είναι η τιμή του μιας και μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 9,99€. Μπορείς να το βρεις εδώ