"Φωτιά" στα online stores των Zara - Αυτό το τζιν φόρεμα κάνει μόνο 12 ευρώ

Θα το θες τώρα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου

"Φωτιά" στα online stores των Zara, έχει βάλει αυτό το τζιν φόρεμα που κάνει μόνο 12 ευρώ. Χτύπησε κόκκινο σε πωλήσεις και μόλις το δεις θα το ερωτευτείς και θα θέλεις και εσύ να το αγοράσεις και να το βάλεις όπου μπορείς, με το που βγεις από το σπίτι.

Είναι κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις σου αλλά και για ένα κάλεσμα, όπως αν έχεις για παράδειγμα κάποιο γάμο και δεν θέλεις να ντυθείς υπερβολικά, ενώ θα πηγαίνει και με το μαύρισμα σου.

Το φορέματα είναι χωρίς αμφιβολία το trend του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

ΦΟΡΕΜΑ ΝΤΕΝΙΜΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

12,99 EUR

ΜΠΛΕ ΜΕΣΑΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ - 1416/039

 Zara τζιν φόρεμα 12 ευρώ

Φόρεμα με στρόγγυλη λαιμόκοψη και V ντεκολτέ με κοντό μανίκι που καταλήγει σε λάστιχο. Τελείωμα με βολάν στο κάτω μέρος.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm

JOIN LIFE

Care for fiber: τουλάχιστον 50% από οργανικό βαμβάκι.
Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με πρακτικές που μας βοηθούν να προστατεύουμε τη βιοποικιλότητα και την εναλλαγή καλλιεργειών ή τη χρήση φυσικών λιπασμάτων.

Θα το βρεις εδώ

Μιας και θα μπεις στο online store του ZARA, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά στο limited edition φλοράλ φόρεμα που κάνει θραύση!

Πως να συνδυάσεις το φόρεμα σου

  • Αν αγαπάς το casual chic look, τότε μπορείς κι εσύ με τις ευλογίες του εν λόγω trend με sneakers να συνδυάσεις το αγαπημένο σου φόρεμα – είτε αυτό είναι girly mini, είτε ένα αέρινο maxi- με τα πιο άνετα παπούτσια που έχουν φτιαχτεί ποτέ!
  • Και να θυμάσαι: Δεν χρειάζεται να αποφεύγεις τα φορέματα για να αποφύγεις τα άβολα ψηλοτάκουνα, αφού τα sneakers δίνουν ένα chic αποτέλεσμα είτε στις πρωινές είτε στις βραδινές σου εμφανίσεις.
  • Ένα μάξι με σχίσιμο ή από ημιδιάφανο ύφασμα αναδεικνύει το σώμα και αποτρέπει από το εφέ-“σακί”, το οποίο θέλουμε να αποφύγουμε.
TAGS